Kennisplatform voor noord holland

De week van Suzanne Band (Delen Private Bank)

Geplaatst op 6 februari 2023
De week van Suzanne Band (Delen Private Bank)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Suzanne Band, private banker bij Delen Private Bank. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

We kunnen je een volwaardige private bankingervaring bieden, ook als je vermogen nog in opbouw is. En vooral als je ondernemer bent! Dan kijken we nadrukkelijk naar het groeipotentieel van je vermogen. Is bedrijfsoverdracht of -verkoop bijvoorbeeld in zicht?

Vermogen is vaak onbekend terrein voor een ondernemer. Daar komen wij in beeld. We helpen je uiteindelijk bovenal bij het krijgen van financiële gemoedsrust, voor jezelf en je naasten. We weten goed wat er bij ondernemers speelt en hebben de expertise in huis om er effectief op in te spelen.

Wat vind jij het mooiste van je vak?

Dat ik zoveel kleurrijke mensen mag ontmoeten die allemaal hun eigen verhaal hebben! Hoe hebben ze hun onderneming gebouwd, hoe hebben ze – vaak met bloed, zweet en tranen – een vermogen vergaard en wat zijn hun zakelijke en niet-zakelijke toekomstdromen? Het geeft me voldoening dat ik vanuit mijn rol een steentje kan bijdragen.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan?

Ik zou willen dat Delen Private Bank veel meer een ‘household name’ is voor ondernemers, voor als ze de zorg over hun vermogen in goede handen willen leggen. Nu zijn we nog relatief onbekend.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Morgen openen we bij Euronext Amsterdam de beursdag. Om stipt 09.00 uur slaan we met een team van collega’s op de iconische gong in het kloppend hart van de Nederlandse financiële wereld. Dit doen we omdat we precies een jaar geleden onze naam veranderden van Oyens & Van Eeghen naar Delen Private Bank, de naam van ons Belgische moederbedrijf. Daar is Delen Private Bank over de afgelopen 30 jaar echt een ‘household name’ geworden bij ondernemers, vooral in Vlaanderen. Wij willen dat in tien jaar of minder bereiken. Ik denk dat we op de goede weg zijn en zie ernaar uit om de mijlpaal met mijn team van collega’s te vieren.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Denk op tijd na over de inrichting van je vermogen, ook als je nog in de opbouwfase zit of verkoop van je bedrijf nog plaats moet vinden. Neem tijdig een professional in de arm. Je weet me te vinden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: