Kennisplatform voor noord holland

DeltaSafe Groep: alles op het gebied van bedrijfsveiligheid – Nu ook expert op gebied van brandveiligheid

Geplaatst op 4 oktober 2023
DeltaSafe Groep: alles op het gebied van bedrijfsveiligheid - Nu ook expert op gebied van brandveiligheid

Alles onder één dak op het gebied van bedrijfsveiligheid. Daar staat DeltaSafe Groep voor. En het gaat goed met het bedrijf in Amsterdam-Noord! Zo is DeltaSafe onlangs uitgebreid met een nieuwe beveiligingstak: brandveiligheid. Algemeen directeur Peter Wolfs vertelt ons er meer over.

Al ruim 30 jaar is DeltaSafe expert op het gebied van beveiliging. Kenmerkend aan het bedrijf is het totaalpakket van beveiligingsdiensten en veiligheidsproducten. Denk aan beveiligingssysteem, meldkamerdiensten en beveiligers die komen kijken als het alarm afgaat. DeltaSafe heeft dit allemaal onder één dak, waardoor de diensten aantrekkelijk geprijsd zijn voor de klant. Afgelopen zomer is daar nu ook brandveiligheid bijgekomen. Peter legt uit: “Met de komst van Eric van Uden als brandveiligheid-expert en de integratie van zijn drie technische beveiligingsbedrijven, Van Galen Brand & Beveiliging, Impala Services en Nima Connect bij DeltaSafe, is ons totaalpakket nu compleet. Het was altijd nog een wens van mij om de kennis en de techniek rondom brandveiligheid, zoals brand- en ontruimingsinstallaties, bij DeltaSafe onder te brengen. Dat is nu gelukt!”

Uitbreiding van beveiliging en regio

Eric van Uden is onlangs bij DeltaSafe in dienst getreden en gaat de afdeling DeltaSafe Systemen leiden. Peter: “Met zijn komst hebben we nu niet alleen meer technische kennis in huis, maar ook een uitbreiding van ons werkgebied. De bedrijven van Eric waren namelijk gevestigd in Haarlem en hierdoor kunnen wij nu ook beter onze diensten in die regio aanbieden. Maar het belangrijkste is dat we nu ook brand- en ontruimingsintallaties kunnen installeren en onderhouden, naast de andere veiligheidsinstallaties die we al in ons pakket hadden. Met het aanbieden van die laatste veiligheidsdienst kunnen we een prachtig totaalpakket aanbieden richting bestaande klanten en nieuwe klanten.”

Beveiliging, systemen en service

Het totaalpakket van DeltaSafe bestaat uit drie onderdelen: DeltaSafe Beveiliging, DeltaSafe Systemen en DeltaSafe Service. Peter legt uit: “Binnen DeltaSafe Beveiliging leveren wij de beveiligers, hospitality-medewerkers en mobiele surveillance voor de beveiliging van bedrijfspanden. DeltaSafe Systemen is het technische gedeelte, dus het leveren, installeren en onderhouden van onder andere camera-, inbraak- en brandmeldsystemen en het leveren van meldkamerdiensten. En onder Service vallen onze opleidingen, zoals BHV en EHBO. Deze trainingen organiseren we op onze leslocatie in Amsterdam-Noord. Onze enthousiaste docenten ontvangen medewerkers van allerlei soorten bedrijven en maken er altijd een mooie dag van. Maar ook het leveren, controleren en onderhouden van beveiligingsartikelen hoort bij onze service, zoals brandblussers, AED’s en EHBO-kisten. Bedrijven kunnen al deze diensten apart, maar ook tegelijk bij ons afnemen. Dit totaalpakket heet bij ons 3-in-1 SmartSafe.”

Klantendag

Voor de klant zorgt DeltaSafe dus goed. Niet alleen op het gebied van hun dienstverlening, maar op het gebied van leuke extra’s. Zo organiseert het bedrijf op donderdag 12 oktober de DeltaSafe Klantendag. Peter: “Dat is een jaarlijkse dag voor klanten en relaties die wij bij ons op kantoor organiseren tijdens de Nationale Week van de Veiligheid. Dan plaatsen we een grote tent aan ons bedrijfspand. Op een podium verwelkomen wij dan allerlei interessante sprekers die iets te maken hebben met veiligheid of ondernemend Amsterdam. Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld voormalig politicus Fred Teeven en Rob Post, de voorzitter van VEBAN, de ondernemersvereniging van Amsterdam-Noord. Sowieso is VEBAN altijd nauw betrokken bij onze Klantendag. Dat is niet zo gek, want ik ben al jarenlang bestuurslid van VEBAN met het onderwerp Veiligheid in mijn portefeuille. De DeltaSafe Klantendag is zo een mooie kans om deze vereniging onder de aandacht te brengen van mogelijk nieuwe leden. Het is een win-win situatie. Vorig jaar mochten we zo’n 120 man ontvangen, onder het genot van een barbecuehapje en een drankje.”


Gratis beveiligingscheck

Voor ondernemers en/of bedrijven die nog niet bekend zijn met DeltaSafe is de gratis beveiligingscheck van DeltaSafe interessant. Peter: “Ondernemers en bedrijven kunnen bij ons altijd deze gratis check doen, zodat zij een vrijblijvend advies krijgen op het gebied van onder andere objectbeveiliging, mobiele surveillance, camera- en toegangscontrolesystemen en/of bouwkundige maatregelen. Via een speciaal formulier op de website kunnen bedrijven zich hiervoor aanmelden. Vervolgens geven wij een uitgebreid advies. Daarin staat welke maatregelen het bedrijf nodig heeft om het bedrijfspand optimaal te beveiligen. Uiteraard ontvangt het bedrijf in kwestie ook een offerte met de kosten om dit advies uit te voeren. Het advies en de offerte zijn gratis en vrijblijvend, dus niemand is tot iets verplicht.”


Voor iedere klant de juiste beveiliging

De ruim 100 medewerkers van DeltaSafe werken voor verschillende soorten bedrijven, van eenmanszaken tot grote bedrijven. Peter: “Voor iedere type klant kunnen wij de juiste beveiliging en beveiligers leveren. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze safe hosts. Dit zijn gastheren en gastdames, met beveiligingsdiploma’s, die wij overdag kunnen inzetten op locaties waar deze goed passen. Zij zijn dus opgeleid in de beveiliging, maar ook op het gebied van gastvrijheid: een mooie combinatie en zeer geschikt voor een groot gedeelte van onze klanten. Ze zijn een visitekaartje van het bedrijf en in het geval van calamiteiten zijn zij voor ieders veiligheid getraind om te de-escaleren. Voor bijvoorbeeld nachtwerk op een industrieterrein worden er ander soort beveiligers gevraagd. Ook deze kunnen wij leveren. We bieden daarnaast onze mobiele surveillance aan: bij een alarmmelding controleren de surveillantes de locatie en nemen de benodigde vervolgstappen. Kortom: voor elke bedrijfslocatie en/of moment hebben wij dus de juiste type beveiliger en beveiligingsdienst. Het DeltaSafe totaalpakket!”

https://www.deltasafegroep.nl/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: