Kennisplatform voor noord holland

Derk Aalbers Director Finance and Operations bij Maven 11

Geplaatst op 19 juli 2022
Derk Aalbers Director Finance and Operations bij Maven 11

Bij de Amsterdamse blockchain investeerder Maven 11 is Derk Aalbers RA gestart als Director Finance and Operations. Derk werkte eerder bij KPMG en had daar verschillende posities, onder meer in international audit. Aalbers studeerde ‘Financial Business Administration’ aan de VU en is als Register Accountant ingeschreven in het accountantsregister bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

Joost van der Plas, CEO van Maven 11, zegt: “Derk zal in het team van Maven 11 een belangrijke bijdrage leveren aan de invulling van de expansie strategie. Aalbers zal de focus leggen op het uitbouwen van een robuuste financiële verantwoording en daarme de basis leggen voor de volgende groeifase van Maven 11”.

Maven 11 is opgericht in 2015 en sinds 2017 actief als durfinvesteerder. In december kondigde Maven 11 de sluiting aan van zijn tweede fonds, Venture Fund II, voor $ 120 miljoen. Met de nieuwe financiering zal Maven 11 fenomenale projecten blijven ondersteunen van het begin tot en met de lancering.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: