Kennisplatform voor noord holland

Deurwaarderskantoor Holland versterkt positie in het oosten van het land

Geplaatst op 9 juli 2021
Deurwaarderskantoor Holland

Deurwaarderskantoor Holland heeft met ingang van 1 juli de ambtelijke portefeuille van Deurwaarderskantoor Enschede overgenomen. Deurwaarderskantoor Holland is een landelijk werkende organisatie. Door deze overname versterkt zij haar positie in het oosten van het land.

Na 15 jaar als gerechtsdeurwaarder werkzaam te zijn geweest bij Deurwaarders- en Incassobureau Enschede B.V. heeft Jeroen Döbber besloten zijn bakens te verzetten. Om zijn nieuwe toekomst waar te maken is hij op zoek gegaan naar een overnamekandidaat voor zijn ambtelijke portefeuille. In Deurwaarderskantoor Holland, met als eigenaar de heer mr. H.J. Smit, heeft hij een betrouwbare partij gevonden die er zorg voor draagt dat de belangen van de klanten van Deurwaarderskantoor Enschede goed blijven behartigd.

Deurwaarderskantoor Holland is een groeiende speler in de markt. Het kantoor is gevestigd in Hoorn en voert al meer dan 35 jaar diensten uit voor hun klanten op het gebied van incasso en betekenen van exploten. De klantenkring is divers. Naast diverse gemeentelijke-, provinciale- en landelijke overheden zijn ook advocaten en ondernemers klant bij Deurwaarderskantoor Holland. Mr. Henk Smit: “Door de overname van Deurwaarderskantoor Enschede blijft de continuïteit gewaarborgd, breiden we tegelijk onze portefeuille fors uit en versterken we onze positie in het oosten.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: