Kennisplatform voor noord holland

DS Project Management BV biedt volledig pakket

Geplaatst op 6 november 2023
DS Project Management BV biedt volledig pakket

Anja Kroon en haar partner kochten een nieuwe woning en maakten plannen voor een grote verbouwing. Naast renovatie en aanpassing naar eigen smaak stond ook het verduurzamen van het huis hoog op de agenda. Na een korte online zoektocht stuitten ze op DS Project Management BV. “Dit bedrijf bood ons het volledige pakket: van het vernieuwen van alle elektra tot het verduurzamen van de woning.”

Dion Sankar nam uitgebreid de tijd om met het duo mee te denken over de beste opties voor deze woning. “Dit bepaalde hij aan de hand van onze leefstijl, wensen én de praktische uitvoerbaarheid”, vertelt Anja. “De hieruit voortvloeiende berekeningen en tekeningen overtuigden ons meteen. Evenals zijn oplossingen om het huis energiezuiniger te maken; zijn enthousiasme voor verduurzaming werkte aanstekelijk.”

Duurzame keuzes

Ondanks enkele knelpunten in het huis ging DS Project Management BV voortvarend aan de slag. “De elektra bleek verouderd en op sommige plekken zelfs onveilig. Dion en zijn medewerkers losten dit meteen op en plaatsten een nieuwe meterkast. Bovendien maakten ze een lichtplan voor het hele huis en brachten ons op het idee een aantal bewegingssensoren te gebruiken. Ook plaatste DS Project management BV zonnepanelen op ons platte dak, terwijl de overtollige zonne-energie in een accu werd opgeslagen. De cv-ketel is ten slotte vervangen door een warmtepomp met boiler.”

Anja is onder de indruk van het oog voor detail en kwaliteit dat DS Project Management BV tentoonspreidt. “Dion zoekt zijn medewerkers zorgvuldig uit en werkt alleen samen met echte vaklui. Verder zijn de gebruikte producten duurzaam en van een hoogwaardige kwaliteit. Ook het contact verliep tijdens het gehele proces op een prettige manier: laagdrempelig en gekenmerkt door snelle reacties. Onze ervaring met DS Project Management BV was geweldig.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: