Kennisplatform voor noord holland

Elektrisch rijden toegankelijker dankzij nieuwe laadpaal

Geplaatst op 15 september 2022
Elektrisch rijden toegankelijker dankzij nieuwe laadpaal

Autopasaanbieder MKB Brandstof voegde op 9 september 2022 een nieuwe laadpaal toe aan haar assortiment. Dit instapmodel bevat enkel de noodzakelijke onderdelen en is daardoor lager geprijsd dan de meer geavanceerde variant. Hiermee maakt het Rotterdamse bedrijf de overstap naar elektrisch rijden toegankelijker voor de gemiddelde ondernemende Nederlander.

Laadpaal voor ondernemers

Volgens Martijn van Paassen van MKB Brandstof zet het bedrijf zich al langer in om elektrisch rijden toegankelijk te maken voor elke ondernemer. “Voor ondernemers die niet groot kunnen investeren, bieden we al enige tijd een All inclusive laadabonnement met oneindige garantie.

Onze missie is elektrisch rijden nóg toegankelijker te maken. Daarom lanceren we een laadpaal die zowel goedkoper is in de maandelijkse kosten als in de aanschaf. De abonnementsprijs daalt van 39 naar 35 euro per maand. En de eenmalige investering zakt van 1995 naar 1695 euro. Dit bedrag is inclusief installatie en garantie. Het instapmodel verlaagt de drempel om over te stappen van brandstof naar elektrisch. Precies wat we willen!”

Laaggeprijsd instapmodel

MKB Brandstof levert premium laadpalen van het Nederlandse merk Alfen. De nieuwe laadpaal – de enkele laadpaal basis – heeft alleen de noodzakelijke onderdelen. Zo heeft de laadpaal geen display maar een LED statusindicator, en laadt deze tot maximaal 11 kW. Voor de meeste auto’s is dit voldoende. Ook maakt de laadpaal online verbinding via een netwerkkabel in plaats van een simkaart. Ondernemers kunnen nog steeds de laadpaal aan de muur bevestigen of op een montagepaal, en in een kleur naar keuze.

De lancering bewijst opnieuw dat de autopasaanbieder haar focus verplaatst van tanken naar laden. Met het uiteindelijke doel: een schonere wereld dankzij meer ondernemers die elektrisch rijden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: