Kennisplatform voor noord holland

MKB Brandstof biedt autopas voor elektrisch rijden

Geplaatst op 2 september 2021

Het Rotterdamse mobiliteitsbedrijf MKB Brandstof stimuleert ondernemers om over te stappen op elektrisch rijden. Dit doet het bedrijf onder andere met een laadpaalabonnement en auto-pas waarmee je je auto oplaadt in heel Nederland en bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa.

MKB Brandstof scheurt elektrisch naar Zandvoort
Als ondernemer én particulier kun je kennismaken met elektrisch rijden en de duurzame mobiliteitsdiensten van MKB Brandstof tijdens de EV Experience, die plaatsvindt op 24, 25 en 26 september. Op de unieke locatie van het circuit van Zandvoort komen merken samen met leveranciers van allerlei elektrische voertuigen. Naast testritten in elektrische auto’s, worden bezoekers tijdens de vele kennissessies en workshops meegenomen in de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van emissieloos rijden.

Klimaatpositief op weg in 2025
Volgens Martijn Raaijmakers, directeur van MKB Brandstof, is dit een duidelijk statement richting de branche dat het tijd is voor verandering. “De toekomst van mobiliteit is elektrisch. Daarom maken we het ondernemers gemakkelijk om duurzaam onderweg te zijn. Hiermee nemen we het voortouw in de veranderende markt van duurzame mobiliteit. Ons doel? Al onze ondernemers in 2025 klimaatpositief onderweg.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: