Kennisplatform voor noord holland

Emirates lanceert samen met Qmusic een spannende wedstrijd

Geplaatst op 25 september 2019
Emirates lanceert samen met Qmusic een spannende wedstrijd

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, lanceert samen met Qmusic de “Bike Tour Around the World”-wedstrijd. Luister van 30 september t/m 3 oktober naar de middagshow van DJ Domien Verschuuren en maak elke dag kans op één van vier gloednieuwe retro custom-build Emirates fietsen. Op donderdag 3 oktober wordt het nog mooier. Dan gaat één van de dagwinnaars er met de hoofdprijs vandoor: een volledig verzorgde trip van 5 nachten voor twee personen naar Dubai, de thuishaven van Emirates.*

Elke dag vertelt DJ Domien Verschuuren over een bestemming uit het uitgebreide Emirates-netwerk. Met een cryptische omschrijving inspireert hij luisteraars de telefoon te pakken en hun gok live in de uitzending te delen. Luisteraars krijgen de mogelijkheid in te bellen en de stad te raden. Per dag wordt één winnaar gekozen die een gloednieuwe retro custom-build Emirates fiets wint. Alle vier de dagwinnaars maken vervolgens ook kans op de hoofdprijs: twee Economy Class tickets naar Dubai en een volledig verzorgde vakantie van vijf nachten.* Ervaar een van ’s werelds meest fascinerende steden met het hele jaar door zon, iconische architectuur, winkels van wereldklasse en cuisine op topniveau – Dubai heeft voor iedereen wat wils.

Luister naar het middagprogramma van Domien op maandag t/m donderdag van 16.00 tot 19.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur op Qmusic en laat Emirates jou meenemen op een onvergetelijke reis.

Fly Emirates, Fly Better

Emirates is de grootste internationale luchtvaartmaatschappij ter wereld met een netwerk van 158 bestemmingen in 85 landen op zes continenten, waaronder vijftien vrachtroutes. De airline heeft een vloot van 268 moderne vliegtuigen en is de grootste exploitant van zowel de Airbus A380 als de Boeing 777. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van de iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben de luchtvaartmaatschappij tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt. Zie voor meer informatie en boekingen www.emirates.com.

Emirates verbindt Amsterdam met Dubai met 19 wekelijkse vluchten, uitgevoerd door de Emirates A380 en Boeing 777-300ER toestellen.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: