Kennisplatform voor noord holland

Erik Dijkman treedt toe als aandeelhouder van Bambuu BV

Geplaatst op 21 juni 2021
Erik Dijkman treedt toe als aandeelhouder van Bambuu BV

Erik Dijkman heeft deze maand een deel van de aandelen van Bambuu B.V. overgenomen. Hiermee is hij, ingaande per 1 april 2021, officieel partner van het strategisch marketingbureau voor ambitieuze groeibedrijven. Die beslissing volgde na een serie gesprekken waarin Erik zijn ambitie om te ondernemen duidelijk maakte en de huidige aandeelhouders hem graag als partner wilde toevoegen. Onderdeel van die gesprekken was een meerjarenplan waar Erik ook aan meeschreef.

‘Bambuu is een mooi, gezond en snelgroeiend bedrijf met kundige professionals. Er is een flinke portie ambitie binnen Bambuu aanwezig wat voor mij de reden was om op deze voet verder te gaan’, aldus Erik. 

Een eigen marketingteam

Bambuu helpt ondernemingen die willen groeien en hiervoor een winnende marketingaanpak nodig hebben, maar moeite hebben om dit zelf goed te organiseren. Om het goed te regelen, heb je namelijk een heel team nodig: van strategie tot alle specialismen. Bij Bambuu krijgen bedrijven dat marketingteam, zonder deze in dienst te hoeven nemen. Een team dat werkt vanuit strategie naar regie en implementatie – met een vast ritme. 

Uitkijken naar de toekomst 

De toekomst van Bambuu is helder. ‘We krijgen er energie van om mooie ambitieuze bedrijven een marketingbeleid en -uitvoering te geven waar concurrenten jaloers op zijn’, aldus Bas van Petten, medeoprichter en -eigenaar van Bambuu. Het doel is om dit voor nog veel meer mooie bedrijven mogelijk te maken. Momenteel is de aanwas van nieuwe klanten, vooral via mond-tot-mondreclame, groter dan wat we met het team kunnen oppakken. Daarom zal de focus komende jaren liggen op de beste mensen aanhaken en onze dienstverlening nog verder verbeteren.’ zegt Bas.

Mooi avontuur

Erik vult aan: ‘Doordat we een scherp toekomstbeeld hebben geschetst, geloof ik in de richting die we op willen. We kunnen nog groter en beter worden, alle voorwaarden daarvoor zijn in huis. Ik kijk uit naar avontuur dat voor mij ligt.’ Bas is het daar mee eens. ‘Wij vinden het geweldig dat Erik nu mede-aandeelhouder van Bambuu is en kijken met het volste vertrouwen uit naar nog vele jaren waarin we samenwerken aan mooie projecten. We gaan er een mooi avontuur van maken.’

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: