Kennisplatform voor noord holland

Erik Straatman stapt over van Novagraaf naar LegalMatters.com

Geplaatst op 12 januari 2023
Erik Straatman stapt over van Novagraaf naar LegalMatters.com.

LegalMatters.com neemt Erik Straatman aan als senior merkenjurist. Hij zal zich samen met mr. Piet-Hein Boekel richten op het registreren, beheren en bewaken van merken, modellen en domeinnamen bij LegalMatters.com.

Erik Straatman heeft zich de afgelopen 31 jaar gespecialiseerd in brand protection en zal verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van brand protection afdeling van LegalMatters.com. “Door de zelf ontwikkelde AI tools van LegalMatters.com kunnen we mijn cliënten nu nog beter helpen bij de aan- en verkoop van domeinnamen en beschermen tegen hacking, domeinnaamfraude, phishing emails en CEO fraude, aldus Erik Straatman”. Steeds meer bedrijven hebben behoefte om hun domeinnamen en merknamen te laten registreren en beheren door een partijDat is wel zo overzichtelijk en kosten efficiënt.

Piet-Hein Boekel, founder LegalMatters.com, over de aanstelling van Straatman: “Wij zijn heel blij met deze aanstelling en past bij onze ambitieuze groeiplannen. In de komende 2 jaar willen we doorgroeien naar 45 brandprotectors. Straatman zal zich bezig houden met de verdere internationale uitbouw van de merken- en domeinnamen tak binnen LegalMatters.com”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: