Kennisplatform voor noord holland

Kevin Westermeijer is de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) bij LegalMatters.com

Geplaatst op 7 februari 2023
Kevin Westermeijer is de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) bij LegalMatters.com

LegalMatters.com neemt Kevin Westermeijer aan als nieuwe CCO. Hij zal zich samen met mr. Piet-Hein Boekel richten op het  registreren, beheren en bewaken van ideeën, merken, modellen en domeinnamen bij LegalMatters.com.

Kevin Westermeijer was oprichter van het platform voor de vrijetijdssector Convious en heeft daar een succesvolle exit gemaakt. Westermeijer: “Ik vind het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en door te ontwikkelen. Goede ideeën wil je natuurlijk ook beschermen en dat kan via het ideeregister.nl van LegalMatters.com. Zo kruisten onze wegen. De ambitieuze groeidoelstellingen van het platform LegalMatters.com spreken mij zeer aan. Ik kijk er naar uit om met het team LegalMatters.com naar de volgende fase te brengen”.

Piet-Hein Boekel, founder LegalMatters.com, over de aanstelling van Westermeijer: “Wij zijn heel blij met de komst van Kevin Westermeijer en het past bij onze ambitieuze groeiplannen die we hebben met ons door kunstmatige intelligentie aangedreven brandprotection platform. Westermeijer zal zich bezig houden met de verdere internationale uitbouw van het platform van LegalMatters.com”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: