Kennisplatform voor noord holland

Euroseat-schenking naar Oekraïne

Geplaatst op 5 december 2022
Euroseat-schenking naar Oekraïne

Euroseat is ontstaan vanuit het hergebruiken en een tweede leven geven aan producten. “Afstorten is bij ons echt de laatste optie die we zo lang mogelijk proberen te vermijden. Dan geven wij liever de producten weg!

“Dat hebben we dan ook gedaan. Vorige week is er een dubbele trailer vertrokken naar Oekraïne met daarin fauteuils en stoelen! Deze schenking is tot stand gekomen doordat er geen eindbestemming voor was, maar de producten te goed waren om af te storten. Vanuit daar heeft Euroseat contact opgenomen met een organisatie die zich hier voor inzet met de vraag of zij interesse hebben in diverse fauteuils en stoelen. Toen is het balletje snel gaan rollen en stond twee weken later een blije chauffeur bij Euroseat op het terrein. Met drie man sterk is de dubbele trailer vol geladen. Binnen enkele dagen is de chauffeur met de volgeladen trailer naar Oekraïne gereden.”

“Door te kijken naar de kansen die goederen hebben, zoals deze schenking, zorgt Euroseat voor maximale mogelijkheden binnen het re-use ervan! Zo maakt Euroseat de wereld en natuurlijk een stukje blijer!”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: