Kennisplatform voor noord holland

Fusie van Borg Advocaten & Van Till Advocaten

Geplaatst op 12 december 2019
Fusie van Borg Advocaten & Van Till Advocaten

Borg Advocaten uit Bussum en Van Till advocaten uit Amsterdam gaan fuseren. De twee advocatenkantoren gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder de naam Van Till advocaten en zullen opereren vanuit het huidige kantoor van Van Till aan de De Lairessestraat in Amsterdam. “De fusie betekent concreet dat we onze gezamenlijke klanten juridisch breder én gespecialiseerder kunnen bijstaan”, zegt Pieter Huisman, oprichter en managing partner van Borg.

Van Till advocaten beschikt straks over bijna twintig advocaten, onder meer werkzaam in het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, en bestuurs(straf)recht. “Het fusiekantoor wordt letterlijk een one-stop-shop. De specialisaties van de  advocaten van Borg zijn een perfecte aanvulling op de huidige dienstverlening van Van Till advocaten. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook juridisch gezien is dat beslist een winstpunt voor onze cliënten”, legt Lex de Jager, partner en oprichter van Van Till advocaten uit.

Waar de fusie niets aan verandert, is de persoonlijke benadering van klanten. Voor beide kantoren een cruciaal punt. “We maken ons sterk voor het MKB, VvE’s, overheden en enkele zeer grote ondernemingen en blijven een middelgroot advocatenkantoor. Wij kennen onze cliënten en onze jongere medewerkers worden stevig en enthousiast opgeleid. Juist uit die hoek kwam het initiatief tot samengaan, dus ook voor de lange termijn hebben wij onze zaken zo goed voor elkaar.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: