Kennisplatform voor noord holland

Geldgeheim, het nieuwe boek van moneycoach Hanneke van Onna verschijnt in oktober

Geplaatst op 19 augustus 2022
Geldgeheim, het nieuwe boek van moneycoach Hanneke van Onna verschijnt in oktober

Op 10 oktober verschijnt bij uitgeverij Pepper Books Geldgeheim, het nieuwe boek van de succesvolle moneycoach en ervaringsdeskundige Hanneke van Onna. Het boek gaat over het belang van financiële onafhankelijkheid, de psychologie achter geld en de weg naar financiële vrijheid.

Welke rol speelt geld in je leven? Hoe krijg je financieel inzicht én overzicht? Waarom is financiële zelfredzaamheid zo belangrijk? Met Geldgeheim duik je in je persoonlijke financiële wereld, zodat patronen, overtuigingen en valkuilen je niet langer in de weg zitten.

Juist door haar eigen ervaringen weet Hanneke hoe lastig het is om uit de vicieuze cirkel van geldproblemen te komen. Na jarenlange financiële misère, gooide ze het roer om en wist ze zich te ontwikkelen tot een financieel onafhankelijke moneycoach. Aan de hand van 10 geldlessen, tips, opdrachten en haar eigen ervaringen laat ze in dit boek op een toegankelijke manier zien dat een financieel stabiel leven en zelfs totale financiële vrijheid voor iedereen mogelijk is.

Een inspirerend en praktisch boek voor iedereen die zorgeloos met geld wil omgaan en het verlangen heeft naar meer vrijheid in het leven.

Hanneke van Onna
Hanneke is een ervaren spreker en werkte onder andere voor DWDD en diverse bladen. Ze is rolmodel voor de Young Lady Business Academy, waar ze jaarlijks meer dan 200 jonge vrouwen toespreekt over het belang van financieel bewustzijn en financiële onafhankelijkheid. Ook is zij geldexpert voor het mediamerk LINDA. Hanneke lanceerde dit jaar het online programma My Money Mission, waarbij ze deelnemers helpt om hun eigen route naar financiële vrijheid te bepalen en te lopen.
Ze is alleenstaande moeder van drie kinderen. Ze woont en werkt in Amsterdam.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: