Kennisplatform voor noord holland

Geldpsycholoog Hanneke van Onna komt in april met inspirerende Money Journal

Geplaatst op 21 maart 2023
Geldpsycholoog Hanneke van Onna komt in april met inspirerende Money Journal

Op 18 april verschijnt van de succesvolle money coach en geldpsycholoog Hanneke van Onna het Money Journal bij uitgeverij Pepper Books. Met het Money Journal breng je je financiële situatie in kaart en geef je je relatie met geld een boost, zodat je die kunt omzetten naar financiële vrijheid. In 2023 werd Hanneke door de coachfoundation.com uitgeroepen tot international Top 20 Money Coach.

Door haar eigen ervaringen weet Hanneke hoe lastig het is om uit de vicieuze cirkel van geldproblemen te komen. Na jarenlange financiële misère gooide ze het roer om en wist ze zich te ontwikkelen tot een financieel onafhankelijke money coach.

Money Journal

Het onderzoeken en in kaart brengen van je geldstromen is niet het allerleukste om te doen. In het Money Journal helpt Hanneke je op een leuke en toegankelijke manier op weg. Ze geeft je nieuwe inzichten in je inkomsten- en uitgavenpatroon, waardoor jij meer grip krijgt op je financiën. Aan de hand van oefeningen, opdrachten, tips en inzichten helpt Hanneke je aan jouw eigen stappenplan naar financiële vrijheid. 

Hanneke van Onna

Hanneke is een ervaren spreker en werkte 25 jaar lang in de mediawereld als marketingstrateeg en merkenbouwer. Ze is rolmodel voor de Young Lady Business Academy, waar ze jonge vrouwen toespreekt over het belang van financieel bewustzijn. Ook is zij geldexpert voor het mediamerk LINDA. In 2022 verscheen haar boek Geldgeheim, waarin ze haar reis van leven in armoede naar financiële onafhankelijkheid beschrijft. Als geldpsycholoog helpt ze met name vrouwen met het opruimen van destructieve geldpatronen en belemmerende financiële overtuigingen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: