Kennisplatform voor noord holland

Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Geplaatst op 13 maart 2023
Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Green4energy gaat verder als Klomp Energie, een nieuwe naam met behoud van vertrouwde kwaliteit en service.

Vanaf 1 maart 2023 zal Green4energy verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om klanten een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Het bedrijf biedt haar klanten een compleet maatwerkpakket dat afgestemd is op hun wensen, budget en situatie. Of het nu gaat om elektrotechniek, zonnestroom-installaties, energieopslagsystemen of EV-laadoplossingen, de organisatie neemt het gehele proces graag uit handen. De vertrouwde service, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die klanten van Green4energy gewend zijn, blijven bij Klomp Energie onveranderd.

Klanten behouden hun eigen contactpersoon waar zij altijd een beroep op kunnen blijven doen. Daarnaast wordt het personeel intern en de werkzaamheden extern volledig op elkaar afgestemd, wat resulteert in een kortere doorlooptijd van projecten. Omdat Klomp Energie onder de Klomp familie valt, zijn zij in staat om makkelijk en snel een compleet maatwerkpakket aan te bieden dat afgestemd is op de wensen, budget en situatie van klanten. Binnen Klomp zal er een betere en nauwere samenwerking tussen de verschillende disciplines ontstaan, waardoor zij klanten nog sneller en beter van dienst kunnen zijn.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: