Kennisplatform voor noord holland

HAL Investments neemt een meerderheidsbelang in Top Employers Institute

Geplaatst op 17 februari 2021
HAL Investments neemt een meerderheidsbelang in Top Employers Institute

HAL Investments, gelieerd aan een internationale investeringsmaatschappij die genoteerd is aan de Amsterdam Stock Exchange, neemt een meerderheidsbelang in Top Employers Institute. Het Top Employers Institute certificeert en benchmarkt toonaangevende werkgevers over de hele wereld. Voor 2021 zijn 1.691 bedrijven succesvol gecertificeerd op basis van hun uitstekende arbeids- en ontwikkelingsomstandigheden. Door het Certificeringsprogramma heeft Top Employers Institute op dit moment een positieve invloed op de ontwikkelingsmogelijkheden van zeven miljoen werknemers in 120 landen.

David Plink, CEO van Top Employers Institute: “We zijn erg blij met HAL Investments als partner. Ze hebben een lange termijn visie en ondersteunen onze groeiambities en ons doel om de wereld van werk te verrijken. Met HAL Investments als partner zijn we in staat om innovatieve producten voor onze klanten te blijven ontwikkelen, voortbouwend op onze gevalideerde HR-inzichten. Daarnaast kunnen we hierdoor verder groeien als wereldwijde speler. Deze geografische uitbreiding past bij de behoeften van onze klanten: multinationals hebben een steeds grotere wens om het HR beleid in alle landen waarin ze actief zijn te benchmarken, te verbeteren en te harmoniseren.”

Marktontwikkelingen onderbouwen groei potentieel

De komende tijd zal naar verwachting het tekort aan geschoold talent toenemen als gevolg van demografische ontwikkelingen en een toenemende behoefte aan kenniswerkers. Erkenning van werkgevers is de sleutel voor het aantrekken en behouden van talent. De overname van HAL is in lijn met deze marktontwikkelingen. Mensen bepalen het succes van een onderneming. Top Employers Institute is een wereldwijde autoriteit in het herkennen en erkennen van optimale ontwikkelingsmogelijkheden voor werknemers. De onafhankelijke methodologie van Top Employers Institute helpt hun klanten om HR-praktijken te verbeteren.

Top Employers Institute zal blijven opereren als een op zichzelf staand bedrijf. De focus ligt op het behoud van de unieke cultuur van Top Employers Institute: klantgericht, doelgericht, ondernemend en coöperatief.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: