Kennisplatform voor noord holland

Henk van Eijk gaat voor maximale impact bij Breedweer

Geplaatst op 27 maart 2019
Henk van Eijk gaat voor maximale impact bij Breedweer Facilitaire Diensten

Op 1 april 2015 is Breedweer Facilitaire Dienstverlening gestart met haar missie om maximale impact te verkopen. Bijna 4 jaar later heeft Breedweer circa 250 medewerkers, 2 vestigingen (Uitgeest en Tilburg) en zijn wij een voorname facilitaire dienstverlener die landelijk onze diensten met impact afzet.

Vanwege deze spectaculaire groei en ontwikkeling hebben wij Henk van Eijk aangesteld om het directieteam van Breedweer te ondersteunen om onze organisatie nog verder te professionaliseren.

Met zijn grote bestuurlijke kennis, kunde en ervaring voor diverse (sociale organisatie) is Henk als geen ander in staat Breedweer dusdanig veel exposure te geven waarmee wij onze missie kunnen voortzetten en onze marktpositie verder vergroten.

Henk is geen onbekende voor Breedweer. Hij vervult sinds begin 2018 de rol als voorzitter van het Raad van Advies en is per 1 december vorig jaar aangesteld als operationeel manager.

Per 1 maart jl. is Henk benoemd tot algemeen directeur en gaat zo het directieteam van de social enterprise, Breedweer Facilitaire Diensten versterken. Henk verwacht met zijn enorme bestuurlijke ervaring in het sociale domein de impact van Breedweer te vergroten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: