Kennisplatform voor noord holland

Hoofdsponsoren KNSB krijgen uniek cadeau

Geplaatst op 6 februari 2021
Twee bedrijven on track met uniek cadeau

Hoofdsponsoren Daikin en Lynck & Co ontvangen uniek gebrande helmen uit de handen van Itzhak de Laat. Kersvers Europees kampioen 5000m relay, Itzhak de Laat, rijdt zijn wedstrijd uit met twee unieke helmen die hij voor de hoofdsponsoren van de KNSB heeft ontworpen. Naast zijn skills op het ijs kan deze shorttracker zijn creatieve skills kwijt in het designen van helmen. De KNSB maakt van deze skills dankbaar gebruik om hun twee hoofdsponsoren Daikin en Lynck & Co, in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de unieke samenwerking.

Daikin, fabrikant van warmtepompen en klimaatsystemen, en Lynck & Co, mobiliteitsmerk, zijn beiden als hoofdsponsor aangesloten bij de KNSB. Om deze twee partijen te bedanken voor hun inzet en steun aan de KNSB, heeft De Laat twee unieke helmen gemaakt. Voor beide helmen is De Laat aan de slag gegaan met de huisstijl kleuren van de bedrijven en heeft hij unieke details toegevoegd in de ontwerpen. Voor Daikin heeft hij gekozen een kersenbloesem, wat staat voor de Japanse roots van het merk Daikin en voor hun groene imago. Bij Lynck & Co heeft De Laat auto-elementen zoals koplampen terug laten komen in het ontwerp. Daarbij zijn alle namen en initialen van de shorttrackers, inclusief die van wijlen Panter Lara, op de helmen gezet.

Opzet
Deze activatie is opgezet door de KNSB in samenwerking met hun shorttracker Itzhak de Laat. De betrokkenheid tussen de verschillende partijen wordt op deze manier versterkt om samen on track te blijven. Om een goede merkactivatie op te zetten, vertrek je vanuit het DNA van de sporter. Nu is er vertrokken vanuit De Laat en zijn merkwaarde creativiteit. Dit sluit naadloos aan op de activatie, waardoor het bedankje aan Daikin en Lynck & Co een grote verrassing en groot succes was.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: