Kennisplatform voor noord holland

Internationaal mode-zoekmachine Lyst komt naar Nederland

Geplaatst op 5 februari 2019

De grootste internationale mode-zoekmachine Lyst komt naar Nederland. Met meer dan honderden nationale en internationale merken is Lyst de nieuwe fashion go-to voor mannen en vrouwen. Vanaf vandaag krijgen zij via de zoekmachine toegang tot de producten van wereldwijd toonaangevende webshops: van de nieuwste collecties tot iconic items en van Nike tot Versace op één plek. Met een breed aanbod, gepersonaliseerd advies, sale-alerts voor jouw favoriete items én dagelijkse prijscheck vind je hier altijd het beste aanbod voor jouw nieuwe must-have’s, wat je stijl ook is.

De beste prijs voor jouw favoriete items

Geen urenlange zoektocht meer op verschillende webshops naar dat ene perfecte mode-item, maar het wereldwijde aanbod aan kleding, schoenen en accessoires op één plek voor de beste online prijs. Dagelijks zoekt Lyst in de webshops die zijn aangesloten bij de zoekmachine naar de laagste prijzen van alle aangeboden artikelen. De persoonlijke sale-alert zorgt ervoor dat je altijd als eerst op de hoogte bent van de uitverkoop. Zo betaal je nooit te veel.

Snel, gemakkelijk en persoonlijk

Via de mode-zoekmachine kan specifiek worden gezocht naar een merk of kun je per categorie of subcategorie het aanbod van meerdere merken ontdekken. De filters prijsmaatmateriaal en kleur en zelfs gratis verzending en aanbiedingen maken navigeren op de zoekmachine eenvoudig en zorgen ervoor dat je snel het aanbod vindt dat matcht met jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast maakt Lyst gebruik van geavanceerde technieken zoals Machine Learning en Artificial Intelligence om het aanbod zo persoonlijk mogelijk te maken. De zoekmachine leert de stijl van geregistreerde gebruikers kennen en toont op basis van eerdere aankopen en voorkeuren gepersonaliseerde suggesties, stelt nieuwe merken voor om te volgen en laat hen de nieuwste trends ontdekken.

Nadat je op Lyst het item hebben gevonden waarnaar je op zoek bent, vind je na één klik alle benodigde informatie zoals materialen, beschrijving, beelden en prijs. Vervolgens kun je het item aanschaffen via de webshop, waarop de betaling plaatsvindt en de verzending geregeld wordt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: