Kennisplatform voor noord holland

Investormatch en Oneplanetcrowd bundelen krachten

Geplaatst op 13 september 2019

Financieringsplatform Investormatch gaat haar crowdfundingactiviteiten onderbrengen bij Oneplanetcrowd. Door de krachten te bundelen verstevigt Oneplanetcrowd haar positie als hét crowdfundingplatform voor innovatie en duurzaamheid. Investormatch kan zich nu volledig focussen op het matchen van innoverende ondernemers met investeerders.

De samenwerking is een mooie stap voor beide partijen. “Dankzij deze samenwerking kunnen wij ons netwerk van investeerders meer crowdfundingprojecten bieden. Tegelijkertijd stelt het ons in staat om de volledige focus te leggen op informal investing”, licht Peter van Meersbergen van Investormatch toe. Doordat Investormatch deel uitmaakt van De Breed & Partners haalt Oneplanetcrowd ook een ervaren partner op het gebied van funding en subsidies in huis.

Enkel positieve gevolgen

De lopende projecten van Investormatch blijven in beheer bij Investormatch, totdat de looptijd is verstreken. Investeerders van Investormatch ervaren dus enkel positieve gevolgen met betrekking tot deze samenwerking.

Duurzaamheid en innovatie

Ook hoeven investeerders van Investormatch zich geen zorgen te maken over het type cases waarin ze kunnen investeren. Crowdfundingplatform Oneplanetcrowd is gericht op duurzaamheid en innovatie, thema’s die ook voor Investormatch een belangrijke rol spelen. Uiteraard worden ondernemers vooraf gescreend, zoals investeerders gewend zijn bij het crowdfundingplatform van Investormatch.

“Platforms sluiten perfect op elkaar aan”

Maarten de Jong van Oneplanetcrowd is nu al te spreken over de samenwerking: “De samenwerking met Investormatch is nog maar net van start gegaan en we zien nu al dat beide platforms perfect op elkaar aansluiten. Zo haalde het wereldberoemde stadsfietsenmerk VanMoof onlangs in een recordtempo € 2,5 miljoen op via Oneplanetcrowd en is Investormatch nu bezig om Business Angels voor hen aan te trekken.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: