Kennisplatform voor noord holland

NIMBEL groeit door! 

Geplaatst op 10 januari 2024
Mede-oprichter NIMBEL en industrieel ontwerper Stefan van Cleef

In 2023 zette NIMBEL zich op de kaart als nieuw fenomeen op het gebied van veilig en comfortabel babydragen. Nu groeit NIMBEL door. 12 Januari start een crowdfunding campagne waarmee investeerders en klanten deel kunnen worden van NIMBEL’s groeispurt op de Europese markt. Join us!

Na de lancering van NIMBEL’s innovatieve en wereldwijd gepatenteerde babydragers in september vorig jaar is het snel gegaan. Gebruikers zijn enthousiast, onze naamsbekendheid groeit met de dag en we zijn genomineerd voor maar liefst twee belangrijke prijzen: de Baby Innovation Award en Design Award (uitreiking tijdens de Negenmaandenbeurs in februari 2024).

Nu is NIMBEL klaar voor de volgende stap: het veroveren van Europa. Winkeliers in Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië tonen al interesse en ons doel is dan ook medio 2024 internationaal te lanceren. Om dit doel te realiseren starten we in januari een crowdfunding campagne via Eyevestor, waarmee investeerders de kans krijgen middels certificaten een belang te verwerven in NIMBEL (zogenaamde Sharefunding). Het doel is op deze manier € 900.000 op te halen, waarmee we de internationale groei van NIMBEL kunnen realiseren.

De crowdfunding campagne start op 12 januari, waarna het mogelijk is certificaten te reserveren. Op die dag zit NIMBEL ook bij BNR Zakendoen om daar te pitchen voor ondernemend Nederland. Word nu mede-eigenaar van NIMBEL en zorg samen met ons dat ouders wereldwijd hun kinderen veilig en zonder pijnklachten kunnen dragen!

https://nimbelcarrier.com/pages/invest

NIMBEL is te koop in geselecteerde kinderwinkels en online via nimbelcarrier.com  en verkrijgbaar in drie kleuren, kan zowel op de buik als rug gedragen worden en is geschikt voor kinderen van geboorte tot anderhalf à twee jaar oud. Verkoopprijs € 379.

Over NIMBEL

Drie jaar lang werkte mede-oprichter en industrieel ontwerper Stefan van Cleef samen met ontwerpers, fysiotherapeuten en draagconsulenten aan de perfecte babydrager. NIMBEL’s wereldwijd gepatenteerde Exoframe Technologie™ verplaatst het gewicht van het kind naar de heupen, in plaats van naar de schouders. Hierdoor dragen ouders hun kind langer en lichter bij zich, zonder last te krijgen van hun rug of schouders. Stefan van Cleef: “Ons doel was het creëren van de ultieme babydrager: een esthetische carrier die veilig, comfortabel en pijnloos zijn werk doet. Dat doel hebben we bereikt. Nu breekt de volgende fase aan: groei. Join us!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: