Kennisplatform voor noord holland

Sticky Socks: De oplossing voor afzakkende babysokken

Geplaatst op 9 augustus 2023
Sticky Socks: De oplossing voor afzakkende babysokken

Als ouder weet je dat het een uitdaging kan zijn om babysokken op hun plek te houden. Gelukkig is er nu een oplossing: Sticky Socks, de enige babysokken die blijven zitten.

Deze innovatieve sokken zijn voorzien van een siliconen antislipzone aan de binnenzijde van de sok, waardoor de sokken perfect op hun plaats blijven, zonder af te zakken of uitgaan. Het siliconen laagje aan de binnenzijde van de babysokken zijn hypoallergeen, dus niet schadelijk voor de huid.

Sticky Socks zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Ze zijn GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat ze zijn gemaakt van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en comfortabele pasvorm, maar ook voor een duurzame keuze voor ouders die om het milieu geven.

Warme voeten

“Los van de irritatie bij ouders dat de sokken steeds uitgaan en kwijtraken, is het voor een baby enorm belangrijk om de voetjes warm te houden omdat ze hun lichaamstemperatuur nog niet goed kunnen reguleren.”, aldus de oprichters van Sticky Socks. “Onze sokken bieden niet alleen een oplossing voor afzakkende babysokken, maar zijn ook gemaakt van duurzame materialen die zacht zijn voor de huid van baby’s. We zijn er trots op dat we babysokken hebben ontwikkeld die écht blijven zitten.”

Sticky Socks zijn nu online beschikbaar via stickysocks.com en zijn verkrijgbaar in 7 prachtige natuurlijke tinten.

De sokken zijn ook een leuk cadeau voor aanstaande ouders en een onmisbaar item in de garderobe van elke baby.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: