Kennisplatform voor noord holland

Jezelf uitnodigen voor een sollicitatie, het kan nu bij supermarkt Dirk

Geplaatst op 20 mei 2021
Jezelf uitnodigen voor een sollicitatie, het kan nu bij supermarkt Dirk

Bij het nieuwste wervingstraject van supermarktketen Dirk hoeft niemand onzeker te zijn of hij/zij wordt uitgenodigd voor een gesprek. Door zich online voor een tijdslot aan te melden, kunnen sollicitanten zichzelf namelijk uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hiermee ben je sowieso verzekerd van een gesprek. De functie die een kandidaat mogelijk zou kunnen vervullen, wordt tijdens het gesprek verder bepaald. Met deze nieuwe manier van werven is de supermarktketen op zoek naar potentiële kandidaten voor verschillende functies binnen het bedrijf.

Bij supermarktketen Dirk kan je nu naast solliciteren met en cv en motivatie brief ook jezelf direct uitnodigen voor een gesprek. Dirk-directeur Marcel Huizing legt uit: “Dirk is altijd op zoek naar mensen met de juiste mentaliteit. Niet per se naar de juiste papieren. De juiste instelling staat bij ons centraal, want we geloven dat je hiermee kan groeien naar wat je uiteindelijk wilt bereiken. Iets wat niet altijd blijkt uit een cv of motivatiebrief. Daarom willen we het werven van personeel eens op een andere manier aanpakken. Door de toevoeging van deze mogelijkheid in het wervingstraject geven we de kandidaten nog meer opties. Niet alleen om zich te profileren, maar ook om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Dirk. En natuurlijk kan je bij ons ook nog solliciteren met een goede motivatie en cv”.

Sollicitatie

Het uitnodigen van jezelf voor een sollicitatie bij Dirk kan zomaar de start betekenen van een carrière bij de supermarktketen. Want iedereen met de juiste mentaliteit vindt binnen Dirk alle mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen. Voor dit wervingstraject is Dirk op zoek naar kandidaten voor diverse functies door heel Nederland. Zo kun je beginnen als, Teamleider, Groente & Fruitspecialist, of Afdelings- of Supermarktmanager. Maar je kan ook starten met een van de superopleidingen: daaronder vallen de traineeships en MBO-3, MBO-4 en HBO opleidingen.

De gesprekken vinden plaats tussen 31 mei en 11 juni op 10 locaties in het land. In totaal heeft Dirk 80 plekken door heel Nederland beschikbaar. Naar aanleiding van het zelf geïnitieerde gesprek, het cv dat je meeneemt en de motivatie en potentie die je laat zien, wordt bekeken wat de meest passende functie kan zijn. Als vervolg op dit gesprek wordt gekeken welke specifieke sollicitatie hierop kan volgen.

Kandidaten met een goede dosis ambitie en daadkracht kunnen zich aanmelden via www.werkenbijdirk.nl/superopleiding

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: