Kennisplatform voor noord holland

Vijfde DekaMarkt in Amsterdam geopend

Geplaatst op 29 maart 2023
Vijfde DekaMarkt in Amsterdam geopend

Onlangs is aan de IJdoornlaan in Amsterdam de vijfde DekaMarkt in de hoofdstad geopend. De afgelopen jaren zat hier een Dirk van den Broek. In de nieuwe winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. Om de opening te vieren, profiteren klanten deze week van gratis producten en spectaculaire aanbiedingen. Ook sparen ze voor een voucher voor 10,00 korting op boodschappen.

Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een uitgebreid assortiment staan centraal. Zo biedt deze winkel veel keuze in verse en houdbare artikelen. Dat zie je terug in de ultra verse maaltijden uit eigen keuken, verse maaltijdsalades, pokébowls, vlees van topkwaliteit uit eigen slagerij en een broodafdeling met brood uit eigen bakkerij. Medewerkers bakken bovendien de hele dag door verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken af. Ook valt het groot aanbod in bloemen vers van de veiling op.

Trots op assortiment

Supermarktmanager Dennis Ketelaars: “Als je binnen komt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd gelijk al op. Ze staan handig bij elkaar. Ook onze broodafdeling vind ik prachtig. Het ruikt er ook zo lekker naar versgebakken brood. Klanten die zichzelf of iemand anders willen verrassen met een bloemetje, krijgen het nog lastig. Er is zo veel keuze! Dagelijks vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale. We vieren deze hele week feest, dus kom kijken!”

Gratis producten

Nog tot en met zaterdag trakteert DekaMarkt de eerste 200 klanten elke dag op een ander gratis versproduct zoals een appeltaart of tompoucen. Tot en met zaterdag 22 april krijgen klanten van deze winkel zegels bij hun boodschappen: 10 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van 10,00 euro op.

In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen. Tijdens de weekend 4-daagse inspireert de supermarkt met een bijzonder en voordelig aanbod om er een lekker weekend van te maken.

Smakelijk eten!

Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend.  Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, op zondag van 09.00 tot 21.00 uur. Parkeren is gratis.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: