Kennisplatform voor noord holland

JMango360 en BigCommerce slaan handen ineen voor mobiele winkelervaring in drie klikken

Geplaatst op 8 oktober 2019
JMango360 en BigCommerce slaan handen ineen voor mobiele winkelervaring in drie klikken

JMango360, het Nederlandse ontwikkelingsplatform voor mobile commerce-apps, heeft vandaag haar samenwerking aangekondigd met het toonaangevende SaaS-e-commerceplatform BigCommerce. Dankzij diepgaande technische integraties tussen de twee platforms kunnen BigCommerce-klanten een ongeëvenaarde mobiele winkelervaring creëren voor retailklanten. De samenwerking maakt het mogelijk voor BigCommerce-gebruikers om in slechts in drie klikken een native iOS- en Android-app te publiceren, nieuwe inkomstenstromen te realiseren én klanten een betere winkelervaring bieden op mobiele apparaten.

Berry de Kort, CEO van JMango360, is enthousiast over de samenwerking; “Onze gebruiksvriendelijke oplossingen voor e-tailers om mobiele shoppingapps te maken en mobiele inkomsten te genereren, worden gestimuleerd door deze samenwerking. Door de diepe integratie van beide platforms kunnen BigCommerce-gebruikers profiteren van de enorme groei in mobile commerce.”.

Mark Adams, General Manager Europe van BigCommerce “Omdat mobile commerce steeds belangrijker wordt voor onze klanten om groei te realiseren, zijn we actief op zoek gegaan naar een partner die een oplossing kan bieden die voldoet aan onze hoge eisen. Gebruiksgemak, kwaliteit en betaalbaarheid zijn belangrijke selectiecriteria geweest bij onze zoektocht en JMango360 heeft bewezen met haar platform voorop te lopen in de mobile commerce. We hebben een geweldige partner gevonden om onze klanten een mobiele oplossing van topklasse te bieden!”.

De integratie van BigCommerce en JMango360 resulteert in een krachtige omnichannel-benadering voor retailers. Naar verwachting zal dit leiden tot hogere conversies en -inkomsten, maar belangrijker nog: het stelt hen in staat een directe relatie met hun klanten te realiseren. Meer informatie over de integratie: https://www.bigcommerce.com/apps/jmango360-mobile/.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: