Kennisplatform voor noord holland

JMango360 introduceert Progressive Web Apps-oplossing voor Magento-gebruikers

Geplaatst op 17 oktober 2019
JMango360 en BigCommerce slaan handen ineen voor mobiele winkelervaring in drie klikken

JMango360, het ontwikkelingsplatform voor mobile commerce-apps, introduceert vandaag haar nieuwe one-stop-shop propositie voor e-commercebedrijven. Naast de native app-oplossing voor Adroid en iOS, biedt het krachtige low-code platform van JMango360 Magento 1 en 2 gebruikers vanaf vandaag een volledig functionele Progressive Web Application (PWA)-oplossing waardoor consumenten geen app meer hoeven te downloaden en de mobiele conversie stijgt.

De one-stop-shop propositie maakt het voor retailers mogelijk om PWA’s te gebruiken om native app-achtige ervaringen te implementeren op hun website. Functies die voorheen alleen via apps beschikbaar waren, zoals het opslaan van betalings- en leveringsdetails, kunnen nu gemakkelijk op de website worden geïntegreerd. De diepgaande technische integratie van JMango360 en Magento realiseert zo een ongeëvenaarde mobiele winkelervaring voor consumenten, wat voor retailers een stijging in de mobiele conversie betekent. 

Naast een customer experience boost, elimineert JMango360’s oplossing de noodzaak voor e-commerce bedrijven om hun PWA opnieuw te configureren met de Magento back-end. Zo worden bijvoorbeeld verzend- en betaalmethoden direct opgehaald uit de bestaande Magento-configuratie. De nieuwe oplossing maakt het mogelijk voor Magento-gebruikers om PWA’s op een kosteneffectieve en efficiënte manier te implementeren, zonder additioneel ontwikkelwerk.

Berry de Kort, CEO van JMango360, is enthousiast over de ontwikkeling: “Het is altijd onze missie geweest om gebruikers op wereldschaal de best mogelijke mobiele oplossingen te leveren. Door de noodzaak om een ​​app te downloaden te elimineren, verwachten we dat conversiepercentages van onze klanten aanzienlijk zullen stijgen. Bovendien biedt deze nieuwe propositie Magento-gebruikers niet alleen een one-stop-shop propositie, maar ook een pay-as-you-grow-model, geschikt voor nationale- en internationale corporates en e-commerce bedrijven. Dit maakt JMango360 de facto Mobile Commerce-partner voor bedrijven die gebruik maken van Magento.”

Tijdens #PreMagentoLive2019 op maandag 21 oktober in Amsterdam zal het JMango360 team de oplossing voor het eerst aan Magento-gebruikers demonstreren.  Meer informatie over het JMango360-platform en een online demo van de PWA-oplossing: https://jmango360.com/b2c-shopping-apps-pwa/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: