Kennisplatform voor noord holland

‘Jouw onderneming is bij Securitas in veilige handen’

Geplaatst op 13 oktober 2021
‘Jouw onderneming is bij Securitas in veilige handen’

Met zijn handen in zijn zij staat hij midden op straat, vol trots kijkt hij naar de gevel. Wie had dat gedacht: zijn eigen restaurant. De gouden letters schitteren in de zon, ze vormen de naam die hij jaren geleden bedacht. Hij heeft zich vaak alleen gevoeld, het was moeilijk om iets op te bouwen na zijn komst naar Nederland. Maar doorzetten loont. Hij weet: ’s avonds gebeurt hier wel eens wat op straat. Hij moet er niet aan denken dat bij hem wordt ingebroken. Al dat harde werk voor niets. Hij zag in de buurt vaak mensen van Securitas rondlopen, dat beveiligingsbedrijf. Hij had ze na lang twijfelen toch aangesproken: konden zij helpen zijn zaak veilig te houden? In een goed gesprek hebben ze samen oplossingen bedacht. Hij merkte: deze mensen willen mij écht helpen. Voor het eerst staat hij er niet alleen voor. Dat voelt nog beter dan die gouden letters.

Het verhaal van zomaar een ondernemer in een grote stad. Maar voor Securitas is hij veel meer dan zomaar een ondernemer. Serge Dijkstra, branchmanager regio Amsterdamen Lisette de Reus, regiomanager Groot Amsterdam: “Deze man heeft zijn droom verwezenlijkt en wij helpen hem die te beschermen. Ons credo is: we help make your world a safer place. Zijn zaak ís zijn wereld. Wij doen er alles aan om die wereld veilig te houden.” Securitas heeft zichtbare en onzichtbare inzet, standaardoplossingen en maatwerk dienstverlening, zodat ondernemers zich volledig kunnen blijven richten op hun kernprocessen. De mensen van Securitas doen professioneel hun werk, met menskracht, kennis en met behulp van technologie.

Preventieve beveiliging
Als de situatie erom vraagt treedt Securitas nadrukkelijk op de voorgrond. “Wij beveiligen preventief. Vanuit onze expertise en ons netwerk hebben wij de beschikking over aanvullende informatie binnen het gebied dat wij beveiligen, ook in het geval van calamiteiten. Zo konden we bijvoorbeeld een opdrachtgever bijstaan die geconfronteerd werd met een demonstratie voor zijn deur. Wij namen de coördinerende rol in de veiligheidsketen door voorafgaande aan deze demonstratie de nodige informatie aan onze opdrachtgever te leveren. We speelden ook een faciliterende rol in het managen van de situatie. Zo kon niet alleen onze opdrachtgever zijn kernactiviteiten blijven uitvoeren, maar ook andere stakeholders op hetzelfde terrein.

‘Wij bewaken jouw droom’
De gedreven mensen van Securitas zien een andere wereld dan wij. “Onze toegevoegde waarde is dat wij echt anders kijken en zodoende veel meer doen dan puur beveiligen. Doordat Securitas wereldwijd marktleider is, hebben we budgetten om te innoveren en lopen we voorop in het gebruik van technologieën zoals data-analyse. Dit komt ook ten goede van klanten op lokaal niveau. Een hek plaatsen en een camera ophangen is absoluut niet afdoende, als mens wil je wéten wat er gaat gebeuren. Dat snappen wij helemaal en daar helpen wij bij. Wij beschikken over de juiste informatie, netwerk en expertise om ervoor te zorgen dat niet alleen jouw bedrijf, maar ook die van je collega-ondernemers veilig zijn en blijven.”

Beide managers benadrukken: “Wij zijn een volwassen onderdeel van de veiligheidsketen en werken in die hoedanigheid nauw samen met alle onderdelen in de veiligheidsketen om in elk gewenst gebied en elke leefomgeving de veiligheid optimaal te garanderen. Wij snappen wat je als ondernemer hebt geïnvesteerd in het uitvoeren van jouw passie. Wij bewaken jouw droom en beschermen jouw veiligheid. Daar mag je op vertrouwen.”

Collectieve beveiliging: “Wij zetten op diverse locaties in op collectieve beveiliging. Dat betekent dat we permanent aanwezig zijn, ook voor preventieve beveiliging. Als je de beveiliging buiten op orde hebt, kun je je binnen met name richten op hospitality. Zowel binnen als buiten doen we dit in de combinatie met mensen, kennis én technologie.”

Zuidas Veilig: “Op de Zuidas maken opdrachtgevers een deel van hun eigen beveiligingsbudget vrij om te investeren in onze collectieve oplossing: 24/7 preventieve beveiliging. Wij staan in nauw contact met alle stakeholders in de veiligheidsketen. Zo zorgen wij ervoor dat de Zuidas veilig is en blijft.”

Fotobijschrift:
Securitas hanteert de slogan See a different world. Zo hoog boven de stad zien Serge Dijkstra en Lisette de Reus zeker een ander Amsterdam dan de meeste mensen.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: