Kennisplatform voor noord holland

Koninklijke Kortingsweken bij Royal Coster Diamonds

Geplaatst op 6 januari 2021
Royal Coster Diamonds

“Wat is er nu mooier dan de sprankeling van diamanten? De sprankeling van diamanten met korting!”, aldus Royal Coster Diamonds, al 180 jaar een bekende speler in Amsterdam. ’s Werelds oudste diamantslijperij is gevestigd aan het Museumplein. Hier geeft de buurman van het Rijksmuseum betaalde én gratis rondleidingen waarin de bezoeker de mystieke wereld van diamanten kan ontdekken.

Royale korting op diamanten

Royal Coster houdt tot en met 31 januari 2021 de Koninklijke Kortingsweken. Dit houdt in: ‘Diamanten juwelen met een royale korting’. De diamantair biedt 35% korting op haar hele eigen collectie. “Met de feestdagen voor de deur is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen”, aldus Royal Coster. “Maar daarnaast zijn er nog meer aantrekkelijke acties. Zo geldt er een korting tot 30% op merksieraden zoals Chopard, en op merkhorloges zoals Omega en Longines.”

Onlangs lanceerde Royal Coster al de Last Chance Collectie. Dit is een collectie van diamanten juwelen die uit het assortiment verdwijnen. “Op deze producten zit ook al een fikse korting, maar tijdens de Koninklijke Kortingsweken komt hier nog een schepje bovenop. Kortingen op de Last Chance Collectie lopen op tot wel 50%.”

Kom langs, maak een afspraak of boek een online consult

Royal Coster nodigt eenieder van harte uit om langs te komen en de diamanten sieraden te bewonderen. Vooraf (online) een afspraak maken heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Daarnaast is het ook mogelijk om online een consult te boeken.
Zeker in deze tijden begrijpt de diamantair dat het niet altijd prettig voelt om langs te komen: “Daarom kunt u online een videobelafspraak inplannen met een diamantconsulent. Vooraf geeft u aan waar u naar op zoek bent en middels een medium zoals WhatsApp-bellen of Google Hangouts laat een consulent u de diamanten zien.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: