Kennisplatform voor noord holland

Lejeune Association Management Branchedag 30 maart 2023

Geplaatst op 2 februari 2023
Lejeune Association Management Branchedag 30 maart 2023

Op donderdag 30 maart a.s. organiseert Lejeune Association Management haar Branchedag 2023 in het Museon-Omniversum in Den Haag. Thema van de bijeenkomst is ‘Van duurzaam denken naar DOEN’.

Brancheorganisaties zijn bij uitstek organisaties die de lead nemen bij duurzaamheidsbeleid, maar hoe pak je dat aan? Om van visie naar plan te gaan is voor een brancheorganisatie vaak nog lastiger dan voor een regulier bedrijf. Op 30 maart biedt Lejeune tijdens haar Branchedag een inspirerend en afwisselend programma met en door drie generaties bestuurders, verenigingsprofessionals en jonge professionals. Doel is om deze generaties te verbinden om duurzaam denken om te zetten in duurzaam DOEN.

Het programma voor de dag is als volgt:

14:00 uur Inloop

14:30 uur Introductie en opening door dagvoorzitter Bert van Loon

14:40 uur Welkom: algemeen directeur Jules Lejeune

14:50 uur De Impact-revolutie: wie worden de winnaars en verliezers? Michel Scholte, verkozen als Minister van de Nieuwe Economie, een initiatief van MVO Nederland

15:20 uur The Decade of Action, documentaire met o.a. Vice-voorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, voormalig CEO van Unilever Paul Polman en diverse andere CEO’s.

16:00 uur De brancheorganisatie als versneller van duurzaamheidsinitiatieven Debat in drie delen met panelleden uit verschillende generaties met diverse achtergronden, aan de hand van drie cases uit de praktijk van brancheorganisaties

17:00 uur Netwerkborrel en mogelijkheid voor de deelnemers om de expositie van de 17 UN SDG’s in het naastgelegen Museon te bezoeken.

18.30 uur Einde

Voor meer informatie over het programma en inschrijving zie www.lejeune.nl/branchedag

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: