Kennisplatform voor noord holland

Max Crowdfund benoemt Jeroen Van Eikenhorst tot CFO & CRCO

Geplaatst op 10 mei 2023
Max Crowdfund benoemt Jeroen Van Eikenhorst tot CFO & CRCO

Max Crowdfund, een bekroond vastgoedcrowdfundingplatform, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Jeroen van Eikenhorst in de functie van Chief Financial Officer (CFO) en Chief Risk and Compliance Officer (CRCO). De aankondiging volgt op zijn officiële goedkeuring door de Nederlandse financiële autoriteit (AFM) als directeur van Max Crowdfund onder de Nederlandse Crowdfunding-licentievrijstelling die momenteel in het bezit is van het bedrijf.

Na de afronding van een Serie A-aandelenronde van 5 miljoen euro, was de eerste taak van de heer Van Eikenhorst in de hogere functie het voltooien en indienen van de herziene ECSP-vergunningsaanvraag bij de AFM, die in februari werd afgerond, om vervolgens leiding te geven aan de uitbreiding van het bedrijf in de 26 EU-lidstaten zodra de ECSP is verkregen.

De heer Van Eikenhorst heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van bedrijven door middel van complexe herstructureringen, licentieaanvragen en kapitaalmarkttransacties.

“Ik ben verheugd om Jeroen welkom te heten in het team. Hij brengt een enorme ervaring en kennis met zich mee, en ik ben er zeker van dat hij van onschatbare waarde zal zijn om Max Crowdfund naar een nieuw hoofdstuk te leiden als een Europese leider op het gebied van vastgoedcrowdfunding”, zegt Chief Executive Officer Felix Berkhout.

Jeroen van Eikenhorst

Jeroen heeft de afgelopen 12 jaar gewerkt als CFO bij twee grote banken, een online Europese aandelenbeurs en een beursvennootschap, en het meest recentelijk in de functie van Head of Risk and Compliance bij AFS Group BV. Van Eikenhorst is licentiaat in de Economische Wetenschappen, master Fiscaal Recht en bezit een postmaster in Risk Management.

Max Crowdfund

Max Property Group lanceerde zijn eerste vastgoedfonds van € 2,5 miljoen in Nederland, dat snel werd gevolgd door een Duits vastgoedfonds van € 2,5 miljoen, een Brits vastgoedfonds van £ 4,25 miljoen en een tweede Nederlands vastgoedfonds van € 2,5 miljoen. Eind 2017 is besloten om een ​​internationaal vastgoed crowdfunding platform te ontwikkelen om het investeringsproces volledig te automatiseren. Max Crowdfund werd gelanceerd in 2020 na goedkeuring van de Nederlandse financiële toezichthouder (AFM). Max Property Group begon in 2021 een Series A Equity Round en haalde met succes 4,25 miljoen euro op. Eind 2022 zijn extra aandelen van Max Property Group beschikbaar gesteld voor bestaande en nieuwe investeerders. De verkoop en distributie van deze extra aandelen was onder de AFM-vrijstelling toegestaan ​​om de Serie A-aandelenronde van 5 miljoen euro te voltooien. In 2022 won Max Crowdfund de Cashcow award voor Beste Crowdfunding Platform van Nederland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: