Kennisplatform voor noord holland

Middelbeek Autoverhuur breidt uit op de Boekelermeer

Geplaatst op 2 december 2022
Middelbeek breidt uit op de Boekelermeer

Nadat Middelbeek Autoverhuur en Leasing afgelopen januari haar deuren opende op de Boekelermeer, zijn er de nodige stappen gezet in het aanbod, zoals blijkt in gesprek met eigenaar Klaas Middelbeek. “Als familiebedrijf bestaan we inmiddels ruim 76 jaar, dit is gerealiseerd door nooit achterover te leunen maar juist in te blijven spelen en op zoek te gaan naar behoeftes en mogelijkheden in de markt. Zo is het de afgelopen tijd heel erg lastig geweest om aan auto’s te komen, toch zijn wij erin geslaagd ons wagenpark up-to-date te houden, uit te breiden en te blijven verjongen, soms ook met andere merken dan we gewend waren”, aldus Klaas.

Uitbreiding van het wagenpark

Naast het ruime, reguliere wagenpark van personen- en bestelwagens is de vloot van bestelwagens uitgebreid met 3 nieuwe types. “We hebben gekeken naar mogelijkheden om ons altijd jonge wagenpark nog meer onderscheidend te kunnen maken”, aldus de ondernemer. “Zo is er sinds deze zomer de beschikking over een Ford Custom koelwagen, ideaal voor de ondernemer die op een festival, catering of bezorgdienst de waren gekoeld op locatie wil krijgen of houden. Daarnaast zijn er twee pick-up versies toegevoegd aan de vloot. Een Ford Transit enkele cabine met een openlaadbak van 4,2 meter of een dubbele cabine met een openlaadbak van 2,8 m. Beide pick-ups zijn ideale auto’s voor bedrijven in de groenvoorziening, wegenbouw, stratenmakers, tuinonderhoud, etc. waarbij de dubbele cabine zelfs plaats biedt aan 7 personen!”

Wasstraat

Klaas vervolgt: “Door de hoogte van de hal was er de mogelijkheid een hoge wasstraat te plaatsen, ideaal voor grotere en hogere bestelwagens. Deze wasstraat is geschikt voor bestelwagens tot een hoogte van 3.30 m. Aangezien er in de regio alleen wasstraten zijn voor personenauto’s en kleinere bestelwagens denken wij in een behoefte te voorzien voor ondernemers met bestelwagens met een hoogte van bijv. H2, H3 of opbouw. Er rijden hier veel van dit soort bedrijfswagens in de rondte, maar die konden tot nu toe nergens in een wasstraat terecht. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om een abonnement bij ons af te sluiten.”

Post.nl business point

Nadat het Office Centre de deuren heeft gesloten, verdween ook de mogelijkheid voor het afgeven van pakketpost. Middelbeek zag ook daar mogelijkheden en vanaf 1 september kan iedereen er terecht voor het afgeven van pakketten via een zelfscan zuil of via de balie waarbij de medewerker de pakketten voorziet van de juiste coderingen. “Wij denken hiermee in een grote behoefte te voorzien voor het bedrijventerrein. We zijn tenslotte geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.00 uur en de laatste ronde pakketten wordt rond 17.30 opgehaald.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: