Kennisplatform voor noord holland

MKB Financieringscongres: “Wordt het kop of munt voor het mkb?”

Geplaatst op 30 mei 2022
MKB Financieringscongres: “Wordt het kop of munt voor het mkb?”

Op maandag 13 juni organiseert Stichting MKB financiering Kop of Munt, hét financieringscongres van 2022 voor mkb financiers en financieringsadviseurs. Tijdens dit unieke congres met Minister Adriaansens en Jacco Vonhof van MKB Nederland staat de vraag en de oplossingen centraal hoe het midden- en kleinbedrijf na corona, stijgende kosten en hoge inflatie toekomstbestendig te financieren.

Ronald Kleverlaan, voorzitter Stichting MKB Financiering: “De mkb financieringsmarkt maakt een ontwikkeling door waarbij een veel groter aanbod van gespecialiseerde financiers en adviseurs beschikbaar zijn om mkb ondernemers te ondersteunen bij het financieren van de energietransitie, groeiplannen en innovatie. Tijdens dit congres komen beleidsmakers, financiers en adviseurs bij elkaar om te bespreken hoe ondernemers hier het beste gebruik van kunnen maken. ”

Met toonaangevende sprekers

Op het programma staan toonaangevende sprekers uit de ondernemers-, financierings- en wetenschapswereld zoals Jacco Vonhof (MKB Nederland), Eva Gouwens (CEO Fairphone), Jacques van den Broek (Comité van Ondernemerschap) en Lex van Teeffelen (Hogeschool Utrecht). In een middag geven de sprekers hun visie op de ontwikkelingen en belang van de non-bancaire financieringssector, hoe de solvabiliteit en liquiditeit van het mkb te verbeteren en over de toegankelijkheid van financiering voor ondernemers. Minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens zal ook aanwezig zijn als speciale gastspreker.

Interesse groot

Naast de sprekers is er ook tijd voor de deelnemers om kennis te maken met diverse non-bancaire financiers en kan er op de afsluitende borrel worden genetwerkt. De interesse voor het congres is groot en veel financiers en adviseurs hebben zich aangemeld. Het congres start om 13.30 uur en vindt plaats in de Munt te Utrecht. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar via https://kop_of_munt_mkb_financieringscongres.eventbrite.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: