Kennisplatform voor noord holland

Moore MTH: Het accountantskantoor wat past bij de tegendraadse, hands-on sfeer van Amsterdam-Noord

Geplaatst op 30 maart 2023
Moore MTH: Het accountantskantoor wat past bij de tegendraadse, hands-on sfeer van Amsterdam-Noord

Sinds november 2021 is Moore MTH gevestigd op het Kraanspoor te Amsterdam-Noord. En binnenkort onderdeel van fusieorganisatie Moore MKW. Vestigingsdirecteur en belastingadviseur Réni Uijl vertelt over nieuwe ontwikkelingen en initiatieven.

Vanaf de vijfde verdieping van het Kraanspoor kijk je uit over de voormalige scheepswerf NDSM in Amsterdam-Noord. Er heerst een wat tegendraadse, hands-on sfeer, die perfect past bij de accountants en fiscalisten van Moore MTH, vertelt vestigingsmanager en belastingadviseur Réni Uijl: “We hebben er bewust voor gekozen om ons niet op de Zuidas te vestigen. Daar overheerst een bedrijfscultuur die niet de onze is, hier zitten we dicht bij verschillende innovatieve en creatieve ondernemers. Dat past ons beter. Een dynamische omgeving, ook vanwege de vele jonge bedrijven.

Vestiging in Amsterdam-Noord

De oorsprong van Moore MTH ligt in de polder en meer richting het midden en noorden van het land. Inmiddels zijn wij ook in de Randstad goed vertegenwoordigd. Dit jaar maken we een groeistap door te fuseren met KroeseWevers adviseurs en accountants. Samen worden we Moore MKW. We zijn dan het tiende grootste kantoor van Nederland, met 20 vestigingen. Met de samenvoeging kunnen wij voor klanten de continuïteit en kwaliteit van dienstverlening nog beter borgen.

Voor ondernemers zijn wij een heel goed alternatief voor de ‘big four kantoren’. Kwalitatief doen wij daar niet voor onder, met onze sfeer en cultuur maken wij het verschil.

Met één vast contactpersoon krijgen zij via Moore MTH en in de toekomst via Moore MKW, toegang tot de kennis van al onze medewerkers in Nederland, maar ook tot ons internationale netwerk Moore. Via dit globale netwerk staan we in verbinding met maar liefst 30.000 specialisten in meer dan 110 landen. Zo kunnen we ondernemers overal ter wereld snel en vakkundig van dienst zijn. “

De toekomst in beeld

Wat wij belangrijk vinden is dat we de ondernemer kunnen helpen met zijn eigen missie.

Wij zorgen ervoor dat de administratieve processen op orde zijn. Vervolgens gebruiken we die basis om onze klanten te voorzien van actuele, gepersonaliseerde managementinformatie, zodat zij daarop hun strategie kunnen uitbouwen.

Op dat vlak is de samenwerking echt veranderd in de afgelopen jaren. Terugkijken is niet echt interessant meer. Lig ik nog op koers, en waar moet ik anders bijsturen? Als sparringpartner helpen wij om die vragen te beantwoorden, met een overzichtelijk dashboard dat alle benodigde cijfers en ontwikkelingen toont.

Veranderen is lastig. De oudere generatie voelt die prikkel niet zo en gaat uit van ‘zo deden we het en het ging altijd goed’. De jongere generatie kijkt verder vooruit want het is hun toekomst. Die wil niet wachten maar juist investeren en innoveren. Dat zijn vaak vraagstukken binnen familiebedrijven.

Maatwerk voor startups

In Amsterdam-Noord bevinden zich ook veel start ups. Zij hebben een dynamiek waarbij de focus ligt op een snelle groei en niet altijd bij de zaken waar wij juist goed in zijn. De (nu nog) kleinere bedrijven en startups hebben niet de financiële middelen om vanaf het begin een groot accountantskantoor in te schakelen. Of geven er niet prioriteit aan om dit direct passend te regelen.

Als je een forse en snelle groei ambitie hebt is het wel aan te raden direct met een accountantskantoor in zee te gaan die ook bij je past als je die groei daadwerkelijk realiseert. Wij willen maatwerk leveren voor deze startups waarbij goede heldere afspraken worden gemaakt die meegroeien met de onderneming.

Meer informatie

Kijk op https://moore-mth.nl/ en maak kennis met Moore MTH.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: