Kennisplatform voor noord holland

MoveMove kiest voor Serviceplan Netherlands als vast pr-bureau  

Geplaatst op 13 november 2023
MoveMove kiest voor Serviceplan Netherlands als vast pr-bureau

Serviceplan Netherlands, onderdeel van de wereldwijde Serviceplan Group, gaat de pr-activiteiten verzorgen van MoveMove. De mobiliteitsaanbieder voor zzp’ers en mkb’ers (onderdeel van MultiTankcard) heeft de ambitie om sterk te groeien en richt zich hierbij op innovatie.  

Serviceplan Netherlands wordt betrokken bij de ontwikkeling van de creatieve pr-campagnes van MoveMove en gaat hierbij ondersteuning leveren aan het merk. Dit omvat onder meer lanceringen van nieuwe diensten, de communicatie met betrekking tot duurzame doelstellingen en de verdere groei van het merk.  

Serviceplan Netherlands was al het vaste pr-bureau van MultiTankcard en breidt zijn dienstverlening voor het Hoofddorpse bedrijf hiermee uit. PR Director Pim van Houten van Serviceplan Netherlands: “MoveMove zet sterk in op innovatie en heeft de ambitie om stevig te groeien. Dit biedt ons een uitstekende gelegenheid om samen te werken en het merk te ondersteunen bij het vergroten van de zichtbaarheid. Met het oog op de reeds bestaande succesvolle samenwerking met MultiTankcard en onze ruime ervaring in pr-trajecten in de automotive en de mobiliteitssector staan wij te popelen om aan de slag te gaan.”  

MoveMove is onderdeel van het platform van MultiTankcard, dat transacties autoriseert op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. Waar MultiTankcard zich richt op grotere bedrijven en leasemaatschappijen, is MoveMove er voor zzp’ers en mkb’ers. MoveMove faciliteert alle vormen van zakelijk reizen, variërend van auto’s en het OV tot parkeren, wasstraat, autovloeistoffen en tanken in Europa.  

Marketing Manager Mats Schimmelpenningh van MoveMove: “Wij bieden een complete mobiliteitsoplossing die geleidelijk aan wordt uitgebreid met een groeiend aantal vervoersmogelijkheden en -diensten. Door middel van samenwerkingen met partners als Serviceplan Netherlands streeft MoveMove ernaar om zich als de toonaangevende mobiliteitspartner voor het mkb en zzp’ers te onderscheiden.”  

Kijk voor meer informatie op www.serviceplan.nl  

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: