Kennisplatform voor noord holland

Nash Squared lanceert Flexhuis

Geplaatst op 22 februari 2023
Nash Squared lanceert Flexhuis

Na de overname van het in Nederland gevestigde Het Flexhuis in juli 2022 heeft Nash Squared, de toonaangevende wereldwijde aanbieder van technologie- en talentoplossingen, dit bedrijfsmodel gelanceerd als Flexhuis. Een bedrijf dat workforce-modellen aanbiedt zoals MSP, RPO en Direct Sourcing. Hiermee zet Nash Squared zijn intenties voor snelle wereldwijde groei verder kracht bij.

Flexhuis combineert haar uitgebreide expertise met de workforce-oplossingen van Harvey Nash om klanten beproefde en op maat gemaakte oplossingen en technologie te bieden die de manier waarop zij hun instroom organiseren en toegang krijgen tot talent met de juiste skills te vereenvoudigen en te versnellen.

Flexhuis zal haar diensten blijven uitbreiden naar de (semi) publieke sector en commerciële organisatie. Tevens zal zij haar wereldwijde aanwezigheid vergroten door te starten in Noord-Amerika en verder uit te breiden binnen Europa.

Centraal in de aanpak van Flexhuis staat het helpen van middelgrote organisaties bij het vereenvoudigen van de complexiteit van het wervings-, onboarding- en workforce managementproces, zodat bedrijven snel in contact kunnen komen met bekwaam talent.

Bev White, CEO van Nash Squared, zei over de wereldwijde lancering van Flexhuis:

“Ik ben verheugd om de lancering van Flexhuis aan te kondigen, ons nieuwe bedrijf voor wereldwijde talentoplossingen. Organisaties evalueren in toenemende mate hun toekomstige behoeften aan talent en de manier waarop zij werven, en Flexhuis is een belangrijke nieuwe dienst in Nash Squared’s portfolio van technologie- en talentoplossingen, die onze klanten helpt bij het opbouwen en transformeren van hun mensen en technologiecapaciteit. Flexhuis is een aanvulling op en uitbreiding van de diensten op het gebied van talentoplossingen die wij via ons recruitmentmerk Harvey Nash aan klanten leveren, waardoor onze propositie en groeiambities verder worden versterkt.”

Occo Lijding, MD uit Nederland voegt hieraan toe:

“Het centraal stellen van de klant heeft centraal gestaan bij het uitstippelen van onze strategie. Door te luisteren naar onze klanten en partners kunnen we organisaties van elke omvang een uniek aanbod doen, met een bijzondere focus op middelgrote en snelgroeiende scale-ups. Via Flexhuis kunnen we een reeks oplossingen aanbieden zoals MSP en RPO, waarmee we bedrijven helpen de manier waarop ze talent aantrekken en beheren binnen hun bedrijf te vereenvoudigen.”

Frederieke Schmidt Crans, directeur van Flexhuis zei:

“Dit is een spannende mijlpaal in de succesvolle reis van Flexhuis. Wij zullen onze missie voortzetten om workforce-oplossingen van wereldklasse te creëren waarbij mensen en processen centraal staan, maar die ook een breder scala aan innovatieve oplossingen biedt om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige behoeften van klanten over de hele wereld.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: