Kennisplatform voor noord holland

Nieuwe eigenaren voor deOverdrachtAdviseur

Geplaatst op 1 november 2021

Maarten Sijm (G&P Accountants en Adviseurs) en Robbert Kwast (More Corporate Finance & Solutions) hebben de overname afgerond van de OverdrachtAdviseur. Met deze aankoop bundelen zij veel ervaring en expertise. Gezamenlijk zijn zij de professionals in de regio bij het begeleiden van de aan- of verkoop van bedrijven in het MKB en ontzorgen zij de ondernemers bij het gehele proces.

De de OverdrachtAdviseur is een onderneming gespecialiseerd in alles wat met overname van ondernemingen te maken heeft. Per juli 2021 is de onderneming overgenomen van Adriaan Jongejan. Maarten en Robbert hebben als doel een overnamepartner in de regio te zijn en te blijven die de juiste taal spreekt. Door de kennis van G&P Accountants en Adviseurs en More Corporate Finance aan elkaar te verbinden ontstaat een specialisme dat alle facetten van overnameproblematiek raakt.

Zoekopdrachten

Naast de overnametrajecten waarbij verkoper en mogelijke koper al bekend zijn, begeleidt de OverdrachtAdviseur ook zoekopdrachten. Bij dergelijke opdrachten wordt naar een passende onderneming of overnamekandidaat gezocht. Hierbij wordt gebruikgemaakt van koop- of verkoopprofielen. De OverdrachtAdviseur is partner van Adcorporate en werkt onder andere samen met Brookz. Hierdoor is er toegang tot platformen die door overnamespecialisten worden gebruikt om partijen tot elkaar te brengen.

Capsearch

Robbert en Maarten hebben een groot netwerk en bekendheid in financiële mogelijkheden en oplossingen. Tevens is er aansluiting gezocht bij Capsearch. “Een overname moet gefinancierd worden en dat kan op vele manieren. Dat de banken daarbij een grote rol spelen is evident. Maar zij zijn kritischer geworden voor leningen aan het MKB en er zijn veel meer financiers in de markt. De gestapelde financieringsstructuur is ook om deze reden vaak heel interessant bij overnames. Als consultants van de rechterkant van de balans vinden we de juiste financieringsoplossing voor onze klanten. Of het nu gaat over factoring, projectontwikkeling of vastgoed, of over financieren van de bedrijfsovername. Capsearch is een platform waarop we voor ieder financieringsverzoek een juiste oplossing kunnen vinden en bieden aan onze klanten. Zodoende hebben we meer dan vijftig financieringsinstellingen tot onze beschikking.”

Vergelijkbare berichten

deOverdrachtAdviseur
Ondernemers in beweging
16 december 2020

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: