Kennisplatform voor noord holland

Ondernemers in beweging

Geplaatst op 16 december 2020
deOverdrachtAdviseur

Adriaan Jongejan (deOverdrachtAdviseur) en Robbert Kwast (More Corporate Finance & Solutions) zijn ervaren professionals op alle gebieden van bedrijfsoverdracht. Zij adviseren gevestigde ondernemers die zich privé en zakelijk oriënteren op hun toekomst. Met name mannen en vrouwen met ondernemersambitie doen met succes een beroep op hun kennis en ervaring.

Stand van zaken

De samenwerking heeft inmiddels een steeds breder vervolg gekregen. De kennis en ervaringen van Adriaan en Robbert zijn complementair aan elkaar en beiden hebben ervaren dat door deze te delen, beoogde resultaten en successen worden geboekt. “Met het raadplegen van professionals op specifieke gebieden uit beider netwerken wordt telkens weer de beste uitkomst voor de cliënt bereikt.”

Capsearch

De ontwikkelingen zijn steeds verder gegaan. Robbert heeft een groot netwerk en bekendheid in de financiële mogelijkheden. Toch is er aansluiting gezocht bij Capsearch. “Financiering is bij overnames een heel belangrijk onderdeel. De banken spelen nog steeds de grootste rol in de kredietverstrekking. Maar deze zijn steeds meer risicomijdend geworden bij leningen voor het MKB. De gestapelde financieringsstructuur is ook om deze reden vaak heel interessant. Capsearch is een platform waarop we voor ieder financieringsverzoek een juiste oplossing kunnen vinden en bieden aan onze klanten.”

“Een voordeel is ook dat iedere (potentiële) klant inzicht kan krijgen en kan helpen gebruik te maken van onze ingangen bij de diversiteit van aanbieders.” Op de website van deOverdrachtAdviseur kan via de financieringscheck in een handomdraai inzicht worden verkregen welke financiers passen bij de gevraagde financiering. “Als consultants voor de rechterkant van de balans kunnen we nog beter de juiste financier voor onze klant vinden. Of het nu gaat om projectontwikkeling, factoring of financieren van de bedrijfsovername: samen komen we dan nog beter maar ook gemakkelijker tot aanvragen bij de juiste financiers.”

Toekomst

De samenwerking heeft geleid tot een toename van werk van Robbert en Adriaan en daarom staan beider oren en ogen open wanneer mogelijk een derde samenwerkingspartner zich aandient. Wanneer deze een deel van de kennis en ervaring van Adriaan kan overnemen, zal dat een pré zijn. Adriaan wil graag een stapje terug doen om het na 45 jaar wat rustiger aan te kunnen gaan doen. Met toetreding van de juiste man/vrouw zijn hij en Robbert er van overtuigd de succesvolle samenwerking verder uit te kunnen bouwen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: