Kennisplatform voor noord holland

deOverdrachtAdviseur: Een frisse blik op het komende jaar

Geplaatst op 18 april 2022
deOverdrachtAdviseur: Een frisse blik op het komende jaar

Met de overname door G&P Accountants en More Corporate Finance & Solutions in September 2021 startte een nieuw hoofdstuk voor deOverdrachtAdviseur. Per 1 december 2021 is Bas Natter gestart om de activiteiten van deOverdrachtAdviseur uit te breiden en te ondersteunen.

Met de komst van Bas Natter is de volgend stap gezet in de groei van deOverdrachtAdviseur. Deze functie combineert hij met zijn rol als accountant bij G&P Accountants en Adviseurs. Zijn doel is om met een frisse en innovatieve benadering ondernemingen te helpen hun plannen te realiseren.

Bas is afgestudeerd als MSc International Financial Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en MSc International Business Economics aan de Uppsala Universiteit in Zweden. Hij begon zijn carrière in fusies en overnames bij een overnamespecialist in Amsterdam, om vervolgens de overstap te maken naar de controleafdeling van een groot accountantskantoor. Hierbij heeft hij ervaring opgedaan bij uiteenlopende bedrijven in verschillende sectoren. Daarnaast heeft Bas in deze periode zijn Register Accountant titel behaald aan Nyenrode Business Universiteit en was hij onderdeel van een intern innovatieprogramma.

Samenwerking
Met de komst van Bas vergroot de deOverdrachtAdviseur haar mogelijkheden verder. Met zijn kennis en ervaring is Bas een aanvulling op het huidige team, bestaande uit Robbert Kwast en Maarten Sijm. Hiermee bundelt deOverdachtAdviseur ervaring en expertise om nog beter te kunnen functioneren als specialisten in de regio bij het begeleiden van de aan- of verkoop van bedrijven in het MKB.

DeOverdachtAdviseur treedt de toekomst met vertrouwen tegemoet. In januari van dit jaar is de eerste overname gerealiseerd en er zullen er naar verwachting nog meerdere volgen. De markt voor bedrijfsovernames draait – na een kleine dip als gevolg van de coronacrisis – weer op volle toeren. Het komende jaar richt deOverdachtAdviseur zich op verdere groei van de onderneming en versterking van het team. Het doel is om dé partner te worden voor MKB-ondernemingen in de regio als het gaat om bedrijfsovernames en gerelateerde financiering, erkend om haar kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening.

De kracht van deOverdrachtAdviseur ligt hierbij in haar netwerk, of het nu gaat om het vinden van geïnteresseerde partijen voor een overdracht, of de financiering hiervan. Door intensief samen te werken met haar netwerk en klanten creëert deOverdrachtAdviseur toegevoegde waarde voor de betrokken partijen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: