Kennisplatform voor noord holland

OG lanceert platform OG Heroes groots op de Ziggo Dome

Geplaatst op 10 juni 2021
OG lanceert platform OG Heroes groots op de Ziggo Dome

OG (OrangeGas) lanceert een nieuw platform dat zich inzet voor sporttalenten die keihard werken om hun doelen te behalen. Het OG HEROES-platform is inmiddels live en de teaser video een week lang te zien op de Ziggo Dome. Femke Kok, N’ketia Seedo en Nadia Zijlstra zijn de eerste HEROES die OG bekend maakt.

“De HEROES zijn ons uithangbord. Zij staan exact voor wat we willen uitdragen, een bijdrage leveren aan de toekomst. Door deze talenten te ondersteunen kunnen we dromen waarmaken en hen de zorgen ontnemen, zodat ze volle focus hebben op hun eigen doel. Van amateur tot professioneel sporter, OG helpt sporters bij hun dromen van morgen”, aldus Marcel Borger, CEO OG.

Langebaan schaatsster Femke Kok (“Ik wil de eerste Nederlandse vrouw worden met goud op de Olympische 500m”), N’ketia Seedo, atletiek 60/100m (“Ik wil de snelste vrouw op aarde worden”) en Nadia Zijlstra, ijshockeykeepster (“Mijn droom is om in 2022 op de Olympische spelen te staan met het nationaal vrouwenteam”) zijn de eerste HEROES die bekend zijn.

Video’s

Rondom de OG HEROES wordt een serie video’s gemaakt die te zien zijn op het platform ogheroes.nl. De HEROES worden gevolgd tijdens hun reis naar succes. Wie zijn ze, welke doelen hebben ze en wat is ervoor nodig om deze te behalen? Woensdag 16 juni gaat de eerste video live.

De OG HEROES-teaser is nog t/m 13 juni (om de 7 minuten) op de Ziggo Dome te zien. Bekijk hieronder de teaser:

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: