Kennisplatform voor noord holland

Ontwerpstudio DMD Amsterdam benoemt USP Marketing PR als PR bureau

Geplaatst op 24 september 2020
Dick Mulders DMD Amsterdam USP Marketing PR

Ontwerpstudio DMD Amsterdam heeft USP Marketing PR aangesteld als PR bureau in Nederland en België. Dick Mulders startte zijn eigen design studio DMD Amsterdam in 2017 en richt zich vooral op residentiele en hospitality projecten waarbij hij tijdloze, kosmopolitische designs creëert met internationale invloeden.

Bijzonder design

“Ik kijk uit naar de samenwerking met USP Marketing PR om DMD Amsterdam nog meer op de kaart te zetten in de wereld van interieur ontwerp en design. DMD Amsterdam werkt continu aan bijzondere projecten en creatieve designs en door het professionaliseren van onze PR uitingen, willen wij de Nederlandse en Belgische markt hier nog beter van op de hoogte houden,” aldus Dick Mulders.

Jeannette Spits, CEO van USP Marketing PR, vult aan: “DMD Amsterdam ademt persoonlijk, modern en verrassend interieur design. We zijn dan ook zeer verheugd om deze samenwerking te starten, welke een mooi verlengstuk is in ons portfolio op het gebied van luxe en leisure. Het internationale aspect in de ontwerpen van DMD spreekt ons in het bijzonder aan.“

Internationale invloeden

Dick creëert met DMD Amsterdam unieke, kosmopolitische designs, waarbij verschillende internationale invloeden terug komen. Zo woonde hij een aantal jaar in Shanghai, Sydney en Londen waar hij zich liet inspireren door architectuur van woningen en hotels. In zijn reizen over de hele wereld deed hij indrukken op die je terugziet in zijn ontwerpen. Zijn stijl symboliseert vrijheid en trekt de aandacht. Een ‘signature piece’ maakt daarbij elk ontwerp uniek. Om te komen tot zijn ontwerpen, gebruikt Dick gedurfde texturen en tijdloze, authentieke materialen als basis.

Monumentale landgoederen

Momenteel werkt DMD Amsterdam onder andere aan de restauratie van in onbruik geraakte Nederlandse landgoederen. De landhuizen, kloosters en hun natuurrijke omgeving worden in oude glorie hersteld en omgebouwd tot appartementencomplexen en hotels. De landgoederen zijn door het nieuwe ontwerp en bestemming wel klaar voor de toekomst. Zo is onder andere Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot is opgeleverd en geopend in september 2020 en werkt DMD Amsterdam momenteel ook nog aan de kapel op Landgoed Groot Bijstervelt. De Kapel wordt omgebouwd tot een bijzonder congrescentrum en restaurant. In januari van 2021 zal landgoed Wulperhorst in Zeist zijn deuren voor nieuwe bewoners heropenen. Dick is trots dat DMD Amsterdam onderdeel mag zijn van de herinrichting van deze prachtige monumenten.

Over DMD Amsterdam

De wil en het verlangen om een tijdloze omgeving met internationale allure te creëren, die zowel eigen als vrij voelt, komen samen in de ontwerpen van DMD Amsterdam. Verschillende internationale invloeden komen terug in het design van Dick Mulders, waarbij de ontwerpen vaak een combinatie zijn van tijdloze, authentieke materialen en state-of-the-art texturen. DMD Amsterdam verrast en heeft lef. Elk design brengt unieke elementen en ‘signature pieces’ in de blik van de toeschouwer. Zie voor meer informatie ook: www.dmd.amsterdam

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: