Kennisplatform voor noord holland

Plant-based merk Oumph! lanceert Spicy Drums

Geplaatst op 15 december 2022
Plant-based merk Oumph! lanceert Spicy Drums

Het award-winning plant-based Zweedse voedingsmerk Oumph!, onderdeel van LIVEKINDLY Collectivelanceert haar nieuwste product in Nederland; Spicy Drums. Vanaf deze week is het product verkrijgbaar in het diepvries schap van Albert Heijn.

“Nu de vraag naar plant-based producten blijft groeien, zijn wij continu nieuwe alternatieven aan het ontwikkelen. Niet enkel voor de grote maaltijden, maar ook voor de snacks”, vertelt Oumph! oprichter en chef Anders Ankan Lindén. “We zijn heel enthousiast om de Spicy Drums op de Nederlandse markt te introduceren en hierdoor nog meer variatie te brengen in ons lokale assortiment.”.

”Het is tof om te zien dat we met Oumph! spanning kunnen brengen in het vriesvak. Tussen alle traditionele snacks, willen we de consument verrassend lekkere opties bieden met nét dat beetje extra. Onze nieuwste Spicy Drums sluiten hier perfect bij aan!”, aldus Maura van Styrum, Marketing Manager Benelux bij LIVEKINDLY Collective.

Oumph! Spicy Drums zijn gemaakt van soja, omhuld met een krokante en spicy crumb. Het product is 100% plant-based en vrij van gluten. De Drums kunnen rechtstreeks vanuit de vriezer worden bereid in de koekenpan, oven, frituur en airfryer en zijn binnen 15 minuten klaar om te serveren. 

Oumph! Spicy Drums zijn voor een adviesprijs van €3,99 voor een verpakking van 270 gram verkrijgbaar in de diepvries schappen van Albert Heijn.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: