Kennisplatform voor noord holland

Provincie helpt dit voorjaar 25 innovatieve ondernemers verder met hun duurzame innovatie met GO!-NH programma

Geplaatst op 10 maart 2022
Provincie helpt dit voorjaar 25 innovatieve ondernemers verder met hun duurzame innovatie met GO!-NH programma

Op maandag 7 maart zijn vijfentwintig ondernemers uit Noord-Holland geselecteerd om in een intensief programma van de provincie Noord-Holland, GO!-NH, te werken aan het versneld op de markt brengen of verder laten groeien van hun duurzame innovatie of onderneming. Na een selectieweek vol workshops werden zij uit de 50 aanmeldingen gekozen als de meest kansrijke initiatieven.

De geselecteerde ondernemers gaan de komende drie maanden aan de slag onder begeleiding van verschillende coaches om hun bedrijf naar een volgende fase te brengen. De provincie Noord-Holland wil hiermee het innovatieve klimaat in de provincie versterken en kansrijke duurzame initiatieven versnellen, zodat er meer impact gemaakt kan worden op de maatschappij.

Gedeputeerde Zita Pels: “Ik ben blij om te zien dat er weer veel nieuwe Noord-Hollandse ondernemers zijn met een bijzondere innovatie die de provincie hebben weten te vinden. Nog niet eerder hebben we zo veel aanmeldingen gehad voor een van onze GO!-NH trajecten en de kwaliteit is hoog. Met elkaar streven we dezelfde doelen na: een gezond en toekomstbestendig Noord-Holland. Deze ondernemers dragen hier heel direct aan bij en wij kunnen ze met GO!-NH verder helpen.”

Vanaf medio maart starten de twee GO!-NH trajecten die lopen tot en met juni. De GO!-NH Accelerator is er voor startups en MKB waarvan het product, de dienst of de innovatie zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Onder begeleiding van experts testen en bewijzen de ondernemers dat de markt hun innovatie nodig heeft. Voor ondernemers in een verdere fase is er het GO!-NH Growth traject. Het GO!-NH Growth traject is voor MKB en startups die al tractie hebben door omzet uit klanten of lopende pilots. De komende maanden gaan de deelnemers van GO!-NH Growth hun bedrijf klaarmaken voor groei. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: