Kennisplatform voor noord holland

Repatec: trotse regiopartner voor las-merk Fronius

Geplaatst op 31 maart 2023
Repatec: trotse regiopartner voor las-merk Fronius

Repatec is al 30 jaar de expert als het aankomt op lastechniek. Bij het bedrijf in Amsterdam Westpoort kun je tevens terecht voor de verkoop van lasapparatuur van het A-merk Fronius. Een gesprek met de trotse eigenaars Martijn Schneider en Sjoera Agterhof.

Repatec is een echt familiebedrijf dat garant staat voor vakkennis en een goede en snelle service. Martijn: “Al 30 jaar zijn wij specialist in lastechniek. Onze vader is het bedrijf begonnen en in 2010 hebben mijn zus en ik het overgenomen.” Sjoera vult aan: “We waren beiden al lange tijd werkzaam binnen het bedrijf; Martijn in de buitendienst en ik op de boekhouding. Sinds acht jaar zit Repatec, inmiddels met vier extra medewerkers, in dit mooie pand aan Pleimuiden 4 in Westpoort.”

Fronius

Sinds enige tijd is Repatec de trotse regiopartner van het merk Fronius. Dit houdt in dat het bedrijf de verkoop van de lasapparatuur van Fronius mag verzorgen binnen de regio Noord-Holland. Sjoera: “De reparatie en het onderhoud van de lasapparatuur hoort daar uiteraard ook bij, al zal er niet zo snel iets stuk gaan. De lasapparatuur van Fronius staat namelijk bekend om zijn kwaliteit!” Martijn: “Je kunt er echt prachtig staal, aluminium en RVS mee lassen. De lasnaden zijn heel strak, dus ideaal voor zichtwerk. Doordat het laswerk er al direct goed uitziet, heb je bovendien minder afwerktijd nodig.” Sjoera: “Daardoor zijn de producten ideaal voor bedrijven binnen verschillende vakgebieden, zoals scheepsbouw, fietsen, interieur- en keukenbouwers, maar bijvoorbeeld ook voor kunstenaars. Voor iedere doelgroep hebben wij het juiste apparaat in ons assortiment.”

In de buurt

Voor Fronius-producten hoeven klanten uit de regio dus niet meer naar Rotterdam, waar importeur EQIN de Fronius-producten verkoopt. Sjoera: “Door EQIN zijn we aangesteld om de dealer voor deze regio te zijn. Mensen zijn bij ons in Amsterdam dan ook van harte welkom om al onze mooie producten te bekijken en uit te proberen!”

Martijn: “Klanten kunnen bij ons proeflassen in onze professionele en ruime werkplaats. Maar we kunnen ook op locatie de verschillende producten komen demonstreren.”

Hoogwaardige service

Naast de apparatuur van Fronius, kun je bij Repatec ook terecht voor andere las-, schuur- en slijpapparatuur en praktische accessoires. Kortom: alles wat er nodig is op het gebied van lastechniek, heeft Repatec in huis. Daarbij biedt het bedrijf een solide ondersteuning wanneer zich een probleem voordoet met een apparaat; binnen 24 uur hulp bij storing en vervangende apparatuur bij langdurige reparatie. Martijn: “Van onze klanten horen wij vaak terug dat we hoogwaardige apparatuur verkopen en een snelle service leveren. Dat is fijn om terug te krijgen, want alles wat we doen draait om de tevredenheid van onze klanten.” Sjoera: “Het is belangrijk dat een bedrijf snel geholpen kan worden, want laswerk kan nooit wachten. Het topmerk Fronius past daarom perfect bij onze top-service!”

Repatec vind je aan Pleimuiden 4 in Amsterdam en is bereikbaar op 023-5293828 en info@repatec.nl. Meer informatie is te vinden op www.repatec.nl.


Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: