Kennisplatform voor noord holland

Restaurant India Port: ‘Indiase kwaliteit en gastvrijheid aan de Amstel’

Geplaatst op 28 juni 2023
Restaurant India Port: 'Indiase kwaliteit en gastvrijheid aan de Amstel'

India Port is een Indiaas restaurant in Ouderkerk aan de Amstel en staat al jaren bekend om de heerlijkste gerechten en authentieke gastvrijheid. Wij spraken Manu Bhatia, de gedreven eigenares van het restaurant.

In 2014 opende Manu het restaurant in Oudekerk aan de Amstel. India Port kent echter een lange en succesvolle voorgeschiedenis. In de jaren 80 begon namelijk de vader van Manu het eerste India Port restaurant in Utrecht. Manu: “Het restaurant was direct een hit! De kookkunsten van mijn vader, de goede service en de prachtige locatie aan de gracht, zorgde al snel voor vele enthousiaste gasten. Eigenlijk zijn die drie kwaliteiten ook hier in ons restaurant terug te vinden.”

Full experience

En inderdaad; het restaurant van Manu ligt in Ouderkerk aan de Amstel ook aan het water. Op een ruim terras kunnen de gasten genieten van een prachtig uitzicht over de Amstel. Daarnaast staat er uiteraard het beste uit de Indiase keuken op het menu. De authentieke Indiase gastvrijheid maakt het totaal plaatje compleet. Manu: “De laatste paar jaren worden er veel Indiase restaurants geopend. Wij onderscheiden ons door onze lange ervaring en omdat wij handelen vanuit onze roots en cultuur. Zo ben ik als eigenares en gastvrouw, overal in het restaurant aanwezig en betrokken bij mijn gasten. Maar ook de rest van ons personeel staat continu in verbinding met onze gasten en weet een full experience te geven van India en onze keuken.”

Zakelijke klant

Door de jaren heen weten steeds meer mensen India Port te vinden. Ook veel bedrijven reserveren bij het restaurant voor een bijeenkomst, een vergadering of een presentatie in een van de sfeervolle ruimtes van het restaurant. Manu: “Alle faciliteiten hebben we in huis, voor een klein of groot gezelschap. En uiteraard ben je bij ons aan het goede adres om een zakelijke bijeenkomst te combineren met een exotisch hapje en drankje. Bij de bedrijven die langskomen is het leuk om te merken dat de Indiase expats zich echt weer een beetje thuis voelen. Dat is toch wel een groot compliment voor onze kwaliteiten!”

Genieten

Nu de coronacrisis achter de rug is, hopen Manu en haar collega’s op een mooi voorjaar waarin India Port weer veel gasten mag ontvangen. “Met de oorlog in Oekraïne en de bijbehorende effecten, kennen veel mensen moeilijke tijden. Ik hoop dat iedereen de komende tijd ook weer wil genieten en dat onder andere bij ons doen. Straks kunnen mensen weer lekker in het zonnetje op ons terras plaatsnemen en sowieso is iedereen uiteraard nu al welkom in ons restaurant! Ook voor Indiase catering, zowel voor particulier als bedrijf, zijn wij in te schakelen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: