Kennisplatform voor noord holland

Riwal gaat samenwerking aan met Siesling Autohoogwerkers

Geplaatst op 26 juni 2021
Riwal gaat samenwerking aan met Siesling Autohoogwerkers

Riwal Hoogwerkers, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, en Siesling zijn een samenwerking aangegaan voor het verhuren van (auto)hoogwerkers.

Siesling in Eelde is gespecialiseerd in industriële reiniging (food), gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbescherming, glasbewassing en gebouwenbeheer. Daarnaast verhuren zij autohoogwerkers, zowel bemand (tot 75 meter) als onbemand (tot 27 meter).

De samenwerking biedt zowel Riwal als Siesling de mogelijkheid een breder assortiment aan te bieden om derhalve hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Door de locatie van Siesling in het noorden van het land, vergroot Riwal zijn aanwezigheid in dit gebied en kunnen zij dankzij het assortiment van Siesling ook nieuwe marktsegmenten aanboren. Het Siesling depot in Eelde zal gebruikt worden om diverse hoogwerkers van Riwal te stallen om zo sneller te kunnen inspringen op de vraag van de klant(en). Siesling zal op zijn beurt gebruik gaan maken van het depot netwerk van Riwal om dichter bij hun klanten te kunnen opereren.

Ook op het gebied van duurzaamheid en innovatie zijn de partijen een goede match. Door de wederzijdse doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en het leveren van de beste klantervaring zijn zij constant bezig met innovatieve nieuwe projecten. Hierbij zal de focus naar de toekomst ook gericht zijn op investeringen in hybride/elektrische machines en duurzame oplossingen om de uitstoot van CO2 verder terug te dringen..

Ze zijn de overeenkomst aangegaan voor vijf jaar en hebben in elkaar een partner gevonden die naast ondernemend en innovatief te werk gaan, ook veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Quote Glenn Verburg – Algemeen Directeur Riwal Hoogwerkers B.V.  

“Riwal en Siesling werken al jaren op een zeer prettige manier samen. Beiden zijn  ondernemende en innoverende partijen met een dienstverlening op hoog niveau. Door de uitbreiding van de samenwerking wordt deze dienstverlening naar een nog hoger niveau getild.

Quote Luuk Siesling – eigenaar en directeur Siesling

Na een jarenlange goede samenwerking zijn we verheugd dat Riwal en Siesling een officieel partnership aangaan. Riwal is een landelijk operende organisatie die dezelfde kernwaarden nastreeft als Siesling. Wij zien in Riwal een partner die het hoogwerker segment van Siesling volledig kan aanvullen voor zowel onze huidige als potentiële opdrachtgevers.

Door deze uitbreiding kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter ontzorgen op het gebied van veilig werken op hoogte.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: