Kennisplatform voor noord holland

Sail Den Helder; beleef de regio

Geplaatst op 14 maart 2023
Sail Den Helder; beleef de regio

Zoals voorgaande edities zal dit event gecombineerd worden met de Marinedagen en dus belooft het een groot maritiem feest te worden. Dit unieke evenement zal de regio in de schijnwerpers zetten en bezoekers de kans geven om een fantastisch weekend te ervaren.

De beste manier om Sail Den Helder 2023 bij te wonen is natuurlijk vanaf het water. Daarom worden er verschillende arrangementen aangeboden, zodat iedereen de kans heeft om zelf een vaartocht op één van de traditionele zeilschepen te maken en alles uit het event te halen. Meer informatie over de verschillende arrangementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Zin in een avontuur?

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en lijkt het je leuk om zelf mee te varen met een groot Tall Ship? Dan is dit je kans! Tijdens de Tall Ships races 2023 hebben jongeren zelf de mogelijkheid om een toffe ervaring op zee mee te maken en deel uit te maken van de bemanning op een groot Tall ship. Gedurende een avontuurlijke reis richting Engeland, leer je niet alleen zeilen en overleven op zee, maar heb je ook de kans om vrienden en herinneringen voor het leven te maken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: