Kennisplatform voor noord holland

SEM agency: meer dan alleen een marketingbureau

Geplaatst op 13 december 2023
SEM agency: meer dan alleen een marketingbureau

Het Amsterdamse SEM agency, ooit begonnen als SEM social, is opgericht door de vriendinnen Suzanne Joosten en Emma van Dijk. Waar het duo vijf jaar geleden met z’n tweeën begon en zich enkel richtte op social media, is het bureau nu uitgegroeid tot een allround social media agency met vier vaste medewerkers en drie stagiaires. Hun missie? Organisaties helpen bij het inzetten van sterke, authentieke en pakkende online marketing.

In een wereld waar alles zich meer richting online verplaatst is het belangrijker dan ooit om ook hier zichtbaar te zijn. SEM agency begrijpt dit als geen ander. Door de jaren heen heeft de marketingspecialist een team van experts om zich heen verzameld dat zich focust op het ontwikkelen van scherpe digitale strategieën, het bedenken en creëren van on-point content, het vergroten van merkbekendheid via doelgerichte advertising én het aanbieden van uitgebreid social media management. Allemaal om de online zichtbaarheid van organisaties te vergroten en verbeteren.

Optimale strategie

Maar wat onderscheidt SEM agency van andere online marketingbedrijven? Dit bureau begrijpt dat geen merk hetzelfde is. Of je nu klaar bent om meer conversies te genereren of juist wilt beginnen met het creëren van meer zichtbaarheid: SEM agency is er voor iedereen. De experts gaan met jou in gesprek en onderzoeken de pijnpunten én krachten van je organisatie om vervolgens jouw doelen te kunnen bereiken. En het team doet meer dan dat. Voordat de specialisten met jou in gesprek gaan voeren ze een doelgroep- en bedrijfsanalyse uit. Zo kunnen ze de optimale strategie opzetten voor jouw organisatie. Want deze is voor iedereen anders.

SEM agency biedt de perfecte mix van professionaliteit en speelsheid. Maar hoe zie je dit terug in de praktijk? Bijvoorbeeld bij haar klant Keecie, waar ze verder gaat dan alleen advertentiecampagnes. Keecie is een uniek merk, dat veel aandacht nodig heeft. SEM agency geeft dat door maandelijks gerichte campagnes te draaien waarbij nieuwe doelgroepen worden aangesproken, maar waar ze zich ook focust op bestaande fans. Die zijn namelijk minstens zo belangrijk – en SEM agency ziet dat.

De campagnes, zoals de oktober-variant waar de focus lag op de donkere collectie, vertellen niet alleen een verhaal, maar creëren een band met de doelgroep. Het resultaat? Een stijging van de naamsbekendheid en een toename in de verkoop van Keecie-tassen. Doel behaald? Check.

Workshops

Naast online doet SEM agency ook veel offline. We horen je denken: ‘een online marketingbureau dat offline aanwezig is?’ Jazeker! SEM agency organiseert regelmatig contentproducties voor haar klanten. Hier worden nieuwe beelden geschoten zodat SEM aan de slag kan met het maken van pakkende content. Daarbij organiseert ze ook workshops, speciaal ontworpen om nieuwe kennis te bieden op het gebied van online marketing. Zowel voor klanten als niet-klanten, want iedereen wil zich blijven ontwikkelen. Tijdens deze workshops zit je niet stil, maar doe je actief mee zodat je opgedane kennis meteen kunt toepassen in de praktijk. Klinkt goed, toch?

Ben jij klaar om jouw bedrijf nog meer te laten groeien of gewoon benieuwd wat SEM agency voor jou kan betekenen? Bezoek de website op www.semagency.nl of mail naar info@sem-agency.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: