Kennisplatform voor noord holland

Social media-bureau SEM social heeft eigen kantoor

Geplaatst op 12 februari 2021
Social media bureau SEM social heeft eigen kantoor!

SEM social is opgericht door Suzanne Joosten en Emma van Dijk, met de wens om organisaties te helpen bij het inzetten van sociale media marketing. Ondanks de klappen van de coronacrisis is het SEM social gelukt uit te groeien tot een volwaardig team. Naast Suzanne en Emma maken ook Liza Roskam, Michelle de Bruin en Mirna Zwart deel uit van SEM social. Deze uitbreiding vroeg om meer ruimte en daarom heeft SEM social sinds 1 februari 2021 een eigen kantoor op de Ceintuurbaan in Amsterdam.

Online zichtbaarheid is voor klanten in het coronatijdperk belangrijker geworden dan ooit. Afgelopen jaar hebben we dan ook talloze bedrijven mogen helpen bij het inzetten van social media-marketing.

De volgende stap

Zoals gezegd, het team van SEM social is flink gegroeid en dit vroeg om een volgende stap. Michelle de Bruin is de nieuwe social media-content manager bij SEM social. Michelle houdt zich enerzijds bezig met het managen van de content planners en anderzijds geeft ze strategisch social media-advies en ondersteunt ze klanten bij het inzetten van online betaalde advertenties. Mirna Zwart, de nieuwe social media-content planner, helpt klanten met de online zichtbaarheid onder hun doelgroep te versterken en houdt zich bezig met het schrijven van pakkende content op het gebied van social media-marketing.

Het kantoor op de Ceintuurbaan geeft ons een plek om door te groeien. Op naar een toekomst waarin we nog meer bedrijven kunnen helpen met het versterken van hun online zichtbaarheid.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: