Kennisplatform voor noord holland

SEM social bestaat vier jaar

Geplaatst op 31 augustus 2022
SEM social bestaat vier jaar

De tijd vliegt voorbij volgens de oprichters van SEM social, Suzanne en Emma. Vier jaar geleden zijn ze dit avontuur ingestapt en ze hadden nooit durven dromen dat ze nu hier zouden staan met aan hun zijde een jong en ondernemend team.

Elk bedrijf wilt zichtbaar zijn (op social media) onder hun doelgroep, maar veel bedrijven hebben niet de tijd, energie en kennis om er zelf mee aan de slag te gaan. SEM social helpt bedrijven of organisaties met een effectieve online strategie. Van content creatie, zoals foto en video tot het opschalen in zichtbaarheid door middel van adverteren en het managen van de social media kanalen. Simpelweg, SEM social gaat voor groei. 

FUN fact

Wist je dat SEM staat voor Suzanne en Emma? Zij hebben vier jaar geleden SEM opgericht. Nu groeit SEM social door tot een succesvol content marketing bureau

Highlights van deze vier jaar

·        SEM social werkt samen met externe partners om klanten in alle behoeftes betreft (online) marketing te kunnen voorzien. Full service zoals ze dat noemen. 

·        Het kantoor van SEM social zit gevestigd in hartje Amsterdam. Vanuit hier werkt het team dagelijks voor en met de klant aan hun online zichtbaarheid.

·        Sinds kort organiseert SEM social eigen workshops op locatie en op het SEM kantoor.

“Na het vieren van dit succes, proosten we op nog meer succesvolle jaren!”

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: